μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Συμβατότητα;

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Συμβατότητα;

Γεια είμαι αναρωτιούνται αν αυτή η κάρτα μνήμης RAM είναι συμβατές με τον υπολογιστή μου. Δεν ξέρω πολλά για τους υπολογιστές έτσι είμαι εδώ ελπίζοντας ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, η κάρτα μνήμης RAM 512MB 333MHz DDR RAM μνήμης ενότητα, DDR333 PC2700 διαβάθμισης. 184 ακίδων, μη-ECC, 2.5V.

Ο υπολογιστής μου είναι ένα
Computer & Κατασκευαστής Μοντέλο:Intel D915GAGΜέγιστη χωρητικότητα μνήμης:4,0 GBΣυνολικός Αριθμός Memory Slots:4
\

με 2,93 GHz, 533 MHz FSB, 1MB L2 cache. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι appriciated!
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Συμβατότητα;

το λάθος μου, πήγα για μια καλύτερη, πιο αξιόπιστα, ιστοχώρο και πήρε τα στοιχεία μου εντελώς ορθή. Συνεπώς αγνοεί εντελώς αυτό το νήμα. Λυπούμαστε για τυχόν προβλήματα
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:27
Συντονιστής Ομάδας

Default Συμβατότητα;

Θα έχετε μάλλον κακό κάποιος σας δώσει πληροφορίες σχετικά με αυτό το δικτυακό τόπο;

Θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε κάτι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αυτό θα ήταν σωστό; Όχι

Closed Thread

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.