![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey I'm wondering jei atminties kortelė yra suderinami su mano kompiuteriu. I don't know much about kompiuterius todėl aš tikiuosi, kad kas nors čia gali man padėti, atminties kortele 512Mb 333MHz DDR atminties modulis, DDR333 PC2700 įvertinimas. 184 Pins, Non-ECC, 2.5V. Mano kompiuteris Kompiuterio gamintojas ir modelis:Intel D915GAGMaksimali atminties talpa:4,0 GBTotal Number of Memory Slots:4 \ su 2,93 GHz, 533 MHz FSB, 1MB L2 cache. Any help is appriciated! |
|
| |||
| |||
| Mano klaida, aš dėl geresnio, labiau patikimas, svetainė ir pateko Mano duomenys visiškai teisinga. Taigi ignoruoti šio pokalbio visiškai. Atsiprašome už bet kokią problemą |
|
| |||
| |||
| Ar turite, o kas davė tau blogai informacijos apie šį puslapį? Galėjau sugalvoti ką nors ne problema, tačiau ji buvo teisinga? Skaičius |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 7 suderinamumas? | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Lapkritis 16, 2009 08:16 |
| Plokštę ir procesoriaus Suderinamumas | stecal | General Hardware Chat | 19 | 5 rugsėjis 2009 08:02 |
| Photoshop CS3 ir CS4 suderinamumas | amberoni84 | Multimedia & Codecs | 3 | 12 gruodis 2008 09:38 |
| Suderinamumas | narkomanas | General Hardware Chat | 1 | 5 sausis 2008 15:16 |
| Reikia pagalbos suderinamumo su | Vagis | General Hardware Chat | 6 | 2 lapkritis 2007 21:36 |
| Temos įrankiai | |
| |