rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Zgodność?

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 17-gi Wrz 2007, 05:32
Nowe państwa grupy

Hey I'm wondering karty pamięci RAM, jeśli ten jest zgodny z mojego komputera. Nie wiem zbyt wiele o komputerach, więc jestem tutaj nadzieję, że ktoś może mi pomóc, RAM karty 512Mb 333MHz DDR RAM modułu pamięci, DDR333 PC2700 ratingowych. 184 pins, non-ECC, 2.5V.

Mój komputer jest
Producent i model komputera:Intel D915GAGMaksymalna pojemność pamięci:4,0 GBCałkowita liczba Memory Slots:4
\

z 2,93 GHz, 533 MHz FSB, 1MB L2 cache. Any help jest appriciated!
Old 17-gi Wrz 2007, 12:19
Nowe państwa grupy

mój błąd, i udał się na lepsze, bardziej niezawodne, strona internetowa i dostał moje dane całkowicie poprawne. Więc całkowicie ignorować tego wątku. Przepraszamy za wszelkie problemy
Old 17-gi Wrz 2007, 12:27
Moderator grupy

Czy raczej ktoś wam złe informacje na tej stronie?

I mogłaby pochodzić z czymś nie problem, ale to były poprawne? Liczba

Closed Thread

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.