![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Десен. Аз имам macbook и са просто инсталиран Windows XP в рамките на виртуалната машина (защото аз не разполагате с версия на Flash за Mac) и не са използвали bootcamp, защото това е версия на Windows, което е добро само за 30 дни.
Когато кликнете върху правото на моя компютър и отидете на имота, тя казва "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHZ, 1.06GHZ, 1GB RAM". Този не е наред. Защо се появява като 2.4Ghz, а след това 1,06? Той определено е 2,4 помежду ядрото clocking по 2.4. Някакви идеи? Том Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedstep е спасяването на живота на батерията за вас и за промяна на множител, когато не се използват.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз не мисля така, защото в моя Windows XP писалище съм използват сега, това е с Core 2 четворни, но това гласи, Core 2 четворни 2.4GHZ, 2,4 GHz 2GB RAM, и това все още е скоростта sted функция. |
|
| |||
| |||
| Едната е настолен, един е лаптопа. Една от тях е с батерията. : P
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти кажа има батерия (лаптоп), но ми дънната платка има една твърде ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, това е вярно. Просто похарчени около 6 часа на MSN с един мой приятел, тъй като на глупави CMOS батерията, така че трябва да знаете:)
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърд диск информация, която не е правилно? (показва, SCSI, вместо SATA) | eviepeanut2005 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 30 Май 2009 13:29 |
| DxDiag не могат да четат правилно CPU Clock скорост. | Panda | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 29 май 2009 г. 19:52 |
| Нови Webcam не могат да намерят правилните драйвери .... Мисля, че | joeyd71 | Общи Софтуер Чат | 4 | 21 април 2009 14:05 |
| Използване на програми на компютъра в мрежата от главния компютър | hotchef23 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 31 май 2008 г. 14:25 |
| HAvAAck е правилен | mcbee | Windows операционни системи | 6 | 23rd Jul 2007 14:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |