![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vpravo. Mám MacBook a právě instalovaných Windows XP do virtuálního stroje (protože nemám verzi Flash pro Mac) a mám nepoužívaný bootcamp, protože se jedná o verzi systému Windows, která je dobrá jen na dobu 30 dnů.
Když jsem klikněte pravým tlačítkem na tento počítač a přejděte do nemovitostí, je napsáno "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHz, 1.06GHZ, 1GB RAM." To není správné. Proč je zobrazeno jako 2.4GHz ale pak 1.06? To je určitě 2,4 s každým jádrem stopování na 2,4. Any ideas? Tom Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep úsporu životnosti baterie je pro Vás a změnou multiplikačnímu, kdy nejsou používány.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já si nemyslím, protože na mé pracovní ploše Windows XP jsem pomocí hned, to je Core 2 Quad, ale toto čte Core 2 Quad 2.4GHz, 2,4 GHz, 2 gigabajty RAM, a to přesto má rychlost sted funkce. |
|
| |||
| |||
| Jeden je na počítači, jedna se o notebook. Jeden z nich má baterii. : p
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| řekne jeden má baterie (laptop), ale moje deska má jeden příliš ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, to je pravda. Právě jsem strávil asi 6 hodin na MSN s kamarádem kvůli stupidní CMOS baterie, tak jsem měla vědět:)
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk informace nejsou správné? (ukazuje místo SCSI SATA) | eviepeanut2005 | Drives & Removable Media | 2 | 30. květen 2009 13:29 |
| Dxdiag nemůže přečíst správný procesor hodiny rychlost. | panda | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 29. květen 2009 19:52 |
| Nové Webcam nemůže najít správné ovladače .... myslím, že | joeyd71 | Obecné Software Chat | 4 | 21. dubna 2009 14:05 |
| Použití programů na počítači v síti z hlavního počítače | hotchef23 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 31. května 2008 14:25 |
| HAvAAck je správná | mcbee | Operační systémy Windows | 6 | 23. července 2007 14:00 |
| Thread Nástroje | |
| |