![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεξιά. Έχω ένα macbook και έχουν εγκατασταθεί μόνο τα Windows XP σε ένα εικονικό μηχάνημα (επειδή δεν έχω μια έκδοση του Flash για Mac) και δεν το έχω bootcamp χρησιμοποιούνται διότι είναι μια έκδοση των Windows η οποία είναι καλή μόνο για 30 ημέρες.
Όταν κάνω δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και πηγαίνετε στο ιδιότητες, που λέει "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHz, 1.06GHZ, 1GB RAM". Thats δεν πάει καλά. Γιατί είναι 2.4Ghz εμφανίζονται ως 1,06, αλλά στη συνέχεια; Είναι σίγουρα 2,4 με χρονισμό για κάθε δοκίμιο σε 2.4. Οποιαδήποτε ιδέα; Tom Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep είναι εξοικονόμησης μπαταρίας ζωής για σας και για την αλλαγή του πολλαπλασιαστή, όταν δεν χρησιμοποιείται.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν το νομίζω, διότι μου επιφάνεια εργασίας των Windows XP χρησιμοποιώντας είμαι τώρα, αυτό θα έχει Core 2 Quad, αλλά αυτό το έχουν διαβάσει Core 2 Quad 2.4GHz, 2,4 GHZ 2GB RAM και αυτό εξακολουθεί να έχει την ταχύτητα sted λειτουργία. |
|
| |||
| |||
| Η μία είναι η επιφάνεια εργασίας, το ένα είναι ένα φορητό υπολογιστή. Ένας από αυτούς έχει μια μπαταρία. : p
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σας πω ένα έχει μια μπαταρία (laptop), αλλά μου έχει ένα πολύ μητρική πλακέτα ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, ότι η αλήθεια. Απλά δαπανήθηκαν περίπου 6 ώρες για το MSN με ένα φίλο μου, λόγω της ηλίθιο CMOS μπαταρίας, γι 'αυτό θα πρέπει να γνωρίζει:)
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |