![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desno. Imam Macbook i imati pravedan instaliran Windows XP pod virtualni stroj (jer nemam verziju Flash za Mac) i nisam se bootcamp jer je verzija sustava Windows koja je dobra samo za 30 dana.
Kad sam desni klik na moj računalo i otiđite na svojstva, ona kaže "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHZ, 1.06GHZ, 1GB RAM-a". Taj nije u pravu. Zašto se prikazuje kao 2.4Ghz ali onda 1,06? To je svakako 2,4 sa svakim takta jezgra na 2.4. Bilo koji ideja? Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedstep se štedi baterija život za sebe i mijenjanje množitelja kada nije u uporabi.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja ne mislim tako, jer na svojoj radnoj površini sustava Windows XP pomoću sada sam ja, to je core 2 quad, ali ovo pročita 2 quad core 2.4GHZ, 2,4 GHz 2GB RAM-a i to još uvijek ima brzinu sted funkciju. |
|
| |||
| |||
| Jedan je desktop, jedan laptop. Jedan od njih ima bateriju. : p
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ti kažeš ima bateriju (laptop), ali moja matična ploča ima jedan previše ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, to je istina. Upravo sam proveo oko 6 sati na MSN s prijateljem moje, jer je glupo CMOS bateriju, tako da bi trebao znati:)
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |