![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ימין. יש לי macbook ו עתה הותקנה מערכת Windows XP תחת מכונה וירטואלית (כי אין לי גירסה של Flash עבור Mac) ואני לא השתמשו bootcamp בגלל זה הוא גירסה של Windows, אשר הוא רק טוב עבור 30 ימים.
כשאני לחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי וללכת נכסים, הוא אומר "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHZ, 1.06GHZ, 1GB RAM". Thats לא בסדר. מדוע היא מופיעה כ 2.4Ghz אבל אז 1.06? זה בהחלט 2.4 עם כל הליבה clocking ב 2.4. יש לך רעיונות? טום המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedstep היא חוסכת לך את חיי הסוללה ושינוי מכפיל כאשר לא בשימוש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני לא חושב כך, כי ב-Windows XP בשולחן העבודה שלי אני משתמש כעת, זו יש 2 מרובע ליבות, זה עדיין קורא 2 מרובע ליבה 2.4GHZ, 2,4 GHz 2GB זיכרון RAM ועל זה עדיין יש את המהירות sted לתפקד. |
|
| |||
| |||
| האחת היא שולחני, מחשב נייד אחד. אחד מהם יש סוללה. : P
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה אומר אחד יש סוללה (נייד) אבל יש לי את לוח האם אחד יותר מדי ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, זה נכון. רק אני ביליתי בערך 6 שעות ב-MSN עם חבר שלי, כי טיפשי CMOS של הסוללה, אז אני צריך לדעת:)
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |