![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labais. Man ir MacBook un tikko instalēta Windows XP zem virtuālās mašīnas (jo man nav Flash versija Mac) un man nav izmantoti Bootcamp, jo tā ir Windows versija, kas ir tikai labu par 30 dienām.
Kad es labo klikšķi uz manas datoru un iet uz īpašumu, tas saka: "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHZ, 1.06GHZ, 1GB RAM". Thats nav pareizi. Kāpēc tas rāda izveidota kā 2.4Ghz, bet pēc tam 1,06? Tas noteikti ir 2,4 ar katru galveno clocking ir 2,4. Any ideas? Tom Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep ir ietaupījumi akumulatoru jums dzīve un mainot reizinātāju, kad to nelieto.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es tā nedomāju, jo manā Windows XP Desktop es lietoju tagad, tas ir Core 2 Quad, tomēr tas skan Core 2 Quad 2.4GHZ, 2,4 GHz 2GB RAM, un tas joprojām ir ātrums sted funkciju. |
|
| |||
| |||
| Viena ir desktop, viens klēpjdators. Viens no tiem ir baterijas. : p
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs sakāt viens ir baterija (klēpjdators), bet mana mātesplate ir viena pārāk ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, that's true. Es tikai izlietotas aptuveni 6 stundas MSN ar friend of mine dēļ stulba CMOS baterija, lai es zinu:)
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |