![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawo. Mam MacBook i już zainstalowany Windows XP na maszynie wirtualnej (ponieważ nie mam wersji Flash for Mac) i nie korzystał Bootcamp, ponieważ jest to wersja systemu Windows, który jest dobry tylko na 30 dni.
Kiedy kliknij prawym przyciskiem myszy na mój komputer i przejdź do właściwości, to mówi "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHz, 1.06GHZ, 1GB pamięci RAM." Thats not right. Dlaczego jest wyświetlany jako 2.4GHz ale następnie 1,06? Jest to zdecydowanie 2.4 z każdego rdzenia clocking na 2.4. Any ideas? Tomek My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep jest oszczędność baterii dla Ciebie i zmianę mnożnika, gdy nie są używane.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie sądzę, ponieważ na moim pulpicie systemu Windows XP przy użyciu teraz jestem, to ma Core 2 Quad, jeszcze czyta ten Core 2 Quad 2,4 GHz, 2,4 GHz 2GB RAM i nadal ma prędkość sted funkcji. |
|
| |||
| |||
| Jednym z nich jest na pulpicie, jeden to laptop. Jeden z nich ma baterię. : p
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| można powiedzieć jedno posiada baterię (laptop), ale moja płyta główna posiada jeden zbyt ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, that's true. Ja po prostu zużyte około 6 godzin na MSN z mój przyjaciel ze względu na głupi CMOS baterię, więc powinien wiedzieć:)
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |