![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corect. Am un MacBook şi-au instalat Windows XP doar în cadrul unei maşini virtuale (pentru că nu am o versiune de Flash pentru Mac) şi nu am folosit bootcamp, pentru că este o versiune de Windows, care este numai bun pentru 30 de zile.
Când m-am click dreapta pe computerul meu şi du-te la proprietăţi, scrie "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHZ, 1.06GHZ, 1GB RAM". Asta nu la dreapta. De ce este apar ca 2.4Ghz dar apoi 1.06? Este, cu siguranţă, un 2-4 cu fiecare core pontaj la 2.4. Ai vreo idee? Tom Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep economisire este durata de viaţă a bateriei de dumneavoastră şi de a schimba de multiplicare, atunci când nu este utilizat.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu cred, pentru că pe spaţiul de lucru Windows XP sunt utilizaţi în prezent, acest lucru are un Core 2 Quad, dar asta Core 2 Quad 2.4GHZ, 2,4 GHz 2GB RAM şi aceasta mai are încă de viteză sted funcţie. |
|
| |||
| |||
| Unul este un desktop, unul este un laptop. Unul din ei are un acumulator. : p
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ai spus o are un acumulator (laptop), dar mi placa de bază are o prea ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, asta e adevarat. M-am cheltuit aproximativ 6 ore pe MSN cu un prieten de-al meu din cauza unui prost CMOS baterie, aşa că trebuie să ştie:)
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |