![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vpravo. Mám MacBook a práve inštalovaných Windows XP do virtuálneho stroja (pretože nemám verziu Flash pre Mac) a mám nepoužívaný bootcamp, pretože sa jedná o verziu systému Windows, ktorá je dobrá len na dobu 30 dní.
Když jsem kliknite pravým tlačidlom na tento počítač a prejdite do nehnuteľností, je napísané "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHz, 1.06GHZ, 1GB RAM." To nie je správne. Prečo je zobrazené ako 2.4GHz ale potom 1.06? To je určite 2,4 s každým jadrom stopovanie na 2,4. Any ideas? Tom Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep úsporu životnosti batérie je pre Vás a zmenou znásobeného, kedy nie sú používané.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já si nemyslím, pretože na mojej pracovnej ploche Windows XP jsem pomocou hned, to je Core 2 Quad, ale toto číta Core 2 Quad 2.4GHz, 2,4 GHz, 2 gigabajty RAM, a to napriek tomu má rýchlosť sted funkcie. |
|
| |||
| |||
| Jeden je na počítači, jedna sa o notebook. Jeden z nich má batériu. : P
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| povie jeden má batéria (laptop), ale moja doska má jeden príliš ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, to je pravda. Práve som strávil asi 6 hodín na MSN s kamarátom kvôli stupidní CMOS batérie, tak som mala vedieť:)
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk informácie nie sú správne? (ukazuje miesto SCSI SATA) | eviepeanut2005 | Drives & Removable Media | 2 | 30. máj 2009 13:29 |
| Dxdiag nemôže prečítať správny procesor hodiny rýchlosť. | panda | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 29. máj 2009 19:52 |
| Nové Webcam nemôže nájsť správne ovládače .... myslím, že | joeyd71 | Všeobecné Software Chat | 4 | 21. apríla 2009 14:05 |
| Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača | hotchef23 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. mája 2008 14:25 |
| HAvAAck je správna | mcbee | Operačné systémy Windows | 6 | 23. júla 2007 14:00 |
| Thread Tools | |
| |