![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Десно. Имам Мацбоок и имати праведан инсталиран Уиндоус КСП под виртуелни машина (јер немам верзију Фласх за Мац) и нисам се боотцамп јер је верзија система Уиндоус која је добра само за 30 дана.
Кад сам десни клик на мој рачунар и идите на својства, она каже "Интел Цоре 2 Дуо Т8300 2.4ГХЗ, 1.06ГХЗ, 1ГБ РАМ-а". Тај није у праву. Зашто се приказује као 2.4Гхз али онда 1,06? То је свакако 2,4 са сваким такта језгра на 2/4. Било који идеја? Том Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спеедстеп се штеди батерија живот за себе и мијењање множилац када није у употреби.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја не мислим тако, јер на својој радној површини система Уиндоус КСП помоћу сада сам ја, то је цоре 2 Куад, али ово прочита 2 Куад цоре 2.4ГХЗ, 2,4 ГХз 2ГБ РАМ-а и то још увек има брзину штеде функцију. |
|
| |||
| |||
| Један је десктоп, један лаптоп. Један од њих има батерију. : П
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти кажеш има батерију (лаптоп), али моја матична плоча има један превише ![]()
|
| |||
| |||
| Хахаха, то је истина. Управо сам провео око 6 сати на МСН са пријатељем моје, јер је глупо ЦМОС батерију, тако да би требало да зна:)
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хард диск податке није исправан? (показује уместо САТА СЦСИ) | евиепеанут2005 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 30 мај 2009 13:29 |
| ДксДиаг не може прочитати тачна ЦПУ цлоцк спеед. | панда | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 29 мај 2009 19:52 |
| Нови УЕБЦАМ не може пронаћи одговарајуће управљачке програме .... мислим | јоеыд71 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 21 април 2009 14:05 |
| Коришћење програма на рачунару у мрежи од главног рачунара | хотцхеф23 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 31 мај 2008 14:25 |
| ХАвААцк је исправан | мцбее | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 23. јула 2007 14:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |