![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sağ. Ben ve bir Macbook sahip bir sanal makine altında Windows XP yüklü (çünkü Mac için Flash bir sürümü yok) ve bootcamp kullanılır değil çünkü pencere sadece 30 gün için iyi bir versiyonudur.
Ben sağ tıklayıp Bilgisayarımdaki ve özellikleri gitmek, bu "diyor Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHz, 1.06GHZ, 1GB RAM. Bu doğru değil. Neden 2.4GHz gibi ama daha sonra 1,06 görünüyor? Kesinlikle 2.4 her çekirdek 2,4 at clocking ile. Any ideas? Tom Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedStep sizin için pil ömrü tasarrufu ve kullanımı zaman içinde değişen çarpanı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Çok windows'umun çünkü üzerinde masaüstü XP Şimdi kullanıyorum sanmıyorum, bu, ancak bu 2 Quad 2.4GHz, 2,4 GHz 2GB RAM ve bu hala hız sted işleve sahiptir çekirdek okur bir Core 2 Quad vardır. |
|
| |||
| |||
| Bir masaüstü ise, bir laptop olsun. Bunlardan biri bir batarya vardır. : p
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir pil (dizüstü bilgisayar) ama benim anakart da var diyorlar ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, bu doğru. Sadece on MSN aptal bir CMOS batarya nedeniyle benim bir arkadaşım ile, yani bilmeli 6 saat geçirdim:)
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |