![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правий. Я MacBook і тільки що встановили Windows XP під віртуальною машиною (оскільки у мене немає версії Flash для Mac), і я не використовував Bootcamp оскільки він є версією Windows який гарний тільки протягом 30 днів.
При натисканні правою кнопкою на своєму комп'ютері і перейти до властивостей, він каже: "Intel Core 2 Duo T8300 2.4GHz, 1.06GHz, 1GB RAM". Thats не праві. Чому це відображається як 2.4Ghz але потім 1,06? Це, безумовно, 2,4 з кожного ядра при розгоні 2.4. Будь-які ідеї? Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedstep полягає в економії батарей для вас і зміни множника, коли він не використовується.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я не думаю, тому, що на моєму робочому столі Windows XP я використовую зараз, це Core 2 Quad, але це читає Core 2 Quad 2.4Ghz, 2,4 GHz 2GB RAM і як і раніше, має швидкість ОБЛАДНАННЯ функції. |
|
| |||
| |||
| Один робочий стіл, один ноутбук. Один з них батареї. : P
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви говорите одне має акумулятор (ноутбук), але моя материнська плата має один дуже ![]()
|
| |||
| |||
| Hahaha, це правда. Я тільки що витратив близько 6 годин на MSN з моїм другом із-за дурного батареї CMOS, тому я повинен знати:)
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Жорсткий диск не правильна інформація? (показує SCSI замість SATA) | eviepeanut2005 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 30 травня 2009 13:29 |
| DxDiag не може правильно читати тактову частоту процесора. | Panda | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 29 травня 2009 19:52 |
| Нова камера не може знайти потрібні драйвери .... Мені здається | joeyd71 | General Software чат | 4 | 21 квітня 2009 14:05 |
| Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером | hotchef23 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 травня 2008 14:25 |
| HAvAAck правильний | Макбі | Операційні системи Windows | 6 | 23 липня 2007 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |