по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Компютърна мощност до въпроса - Poss CMOS проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 10 юни 2009 г., 21:53
Новите държави Група

Default Компютърна мощност до въпроса - Poss CMOS проблем

Преди всичко, искам да кажа "здрасти" на всеки, тъй като това е първият ми пост на сайта. Наскоро Просто завърших първия работен плот изграждане. Аз бях няколко фиксирани в миналото, но този проблем е ново за мен. Както и да е, проблемът е това:

Снощи, като половината буден, аз погрешка изчиства от CMOS използвайки джъмпърен а захранването е все още свързано. Всеки, тъй като го направих, че не мога да получа компютъра за стартиране правилно. Тя започва и след това незабавно спиране. Аз сте опитвали unplugging на власт и да извадите CMOS батерията, за да го възстановите, но все още го правят. Аз купих всички елементи чисто нова и тя се захранва добре преди да съм направил това. Всеки знае какво мога да направя, за да поправя това?

ECS Черно sereis X48T-A дънната платка
Hec про-X мощност 650 вата за доставка
EVGA 9600 GSO карти
Патриотичния Вайпър 3x2gb DDR3 1600
Old 12 юни 2009 г., 01:59
Номер на групата

Default Компютърна мощност до въпроса - Poss CMOS проблем

Здравей Camnz,

Колко време ти оставите батерията и силата изключен? Това отнема около 5 -10 минути за CMOS капачки за disapate.

Вземете CMOS батерията се отново и изключете захранващия кабел.

Докато чакате за капачки за disapate --

Опитайте това, изключете захранващия до твърдия диск, CD / DVD, отстранете всяко допълнително добавяне на карти, да седне на паметта.

Power го, искаш да получа нормален POST compelete сигнал? Повече от един сигнал? Взе ли Време / Дата грешки и да натиснете съответния keypress да отидете в BIOS на настройка?

Ако не е това, което трябва да получите RMA от производството за ремонт / смяна нещо е shorted въз MB.

Знам, че това не е това, което исках да чуя, но изглежда, че за да бъдат вашите възможности.

HTH ...

Моята система: Ох

Процесор (и):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Дънната платка:
ASUS P5K D / WiFi
RAM памет:
4 Концертен
Графична карта (и):
NVidia 8500 GT
Звукова карта:
Две, вградени, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (и):
SSD 64 Концертен, 370 Концертен, 400 Концертен
Оптично устройство (а):
2 DVD - + RW
Дело / PSU:
ANTEC 500W
Охлаждане:
Thermalake, TRAIN 3 Ton
Мрежа / Интернет:
Firewalled хардуер и софтуер
Монитор (и):
Принстън 19 "LCD - Имате нужда от нов.
Операционна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc