![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Преди всичко, искам да кажа "здрасти" на всеки, тъй като това е първият ми пост на сайта. Наскоро Просто завърших първия работен плот изграждане. Аз бях няколко фиксирани в миналото, но този проблем е ново за мен. Както и да е, проблемът е това: Снощи, като половината буден, аз погрешка изчиства от CMOS използвайки джъмпърен а захранването е все още свързано. Всеки, тъй като го направих, че не мога да получа компютъра за стартиране правилно. Тя започва и след това незабавно спиране. Аз сте опитвали unplugging на власт и да извадите CMOS батерията, за да го възстановите, но все още го правят. Аз купих всички елементи чисто нова и тя се захранва добре преди да съм направил това. Всеки знае какво мога да направя, за да поправя това? ECS Черно sereis X48T-A дънната платка Hec про-X мощност 650 вата за доставка EVGA 9600 GSO карти Патриотичния Вайпър 3x2gb DDR3 1600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Camnz, Колко време ти оставите батерията и силата изключен? Това отнема около 5 -10 минути за CMOS капачки за disapate. Вземете CMOS батерията се отново и изключете захранващия кабел. Докато чакате за капачки за disapate -- Опитайте това, изключете захранващия до твърдия диск, CD / DVD, отстранете всяко допълнително добавяне на карти, да седне на паметта. Power го, искаш да получа нормален POST compelete сигнал? Повече от един сигнал? Взе ли Време / Дата грешки и да натиснете съответния keypress да отидете в BIOS на настройка? Ако не е това, което трябва да получите RMA от производството за ремонт / смяна нещо е shorted въз MB. Знам, че това не е това, което исках да чуя, но изглежда, че за да бъдат вашите възможности. HTH ...