menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Počítačové moc nahoru téma - Poss CMOS problém

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2009, 21:53
Nový člen skupiny

Za prvé bych chtěl pozdravit všechny, protože je to můj první příspěvek na místě. Právě jsem dokončil svou první desktopové stavět. I've pevné pár v minulosti, ale tento problém je pro mě nová. Tak jako tak, problém je následující:

Poslední noc, přičemž polovina vzhůru, i omylem smazány CMOS pomocí jumperu zatímco napájení je stále připojen. Každý, protože jsem se, že nemůžu dostat počítač do boot správně. Začíná a pak okamžitě vypne. Jsem se pokusil odpojením napájení a vyjmutím baterie CMOS nechat ho resetovat, ale stále dělám. Jsem koupil všechny položky zcela nové a zapnutí pokutu, než jsem to udělal. Každý, kdo vědí, co můžu udělat pro to spravit?

ECS Black sereis X48T-A deska
HEC-X sílu pro zásobování 650w
EVGA 9600 GSO karty
3x2gb Patriot Viper DDR3 1600
Old 12 června 2009, 01:59
Dárce Skupina

Ahoj Camnz,

Jak dlouho jste se opustit baterie a napájení odpojen? To trvá asi 5 -10 minut pro CMOS Caps na disapate.

Vezměte CMOS baterie ven a odpojte napájecí kabel.

Během čekání na čepice na disapate --

Zkuste to, odpojení napájení na pevný disk, cd / dvd, odstranit jakékoliv mimořádné přidat na kartách, reseat paměti.

Power to, co vám normální POST kompletní pípnutí? Více než jedno pípnutí? Dostali jste se datum / čas chyby a stiskněte odpovídající kláves jít do BIOS setupu?

Pokud není, pak je třeba získat RMA z výroby pro opravu / něco zkratovaným se na MB.

Vím, že to není to, co jste chtěli slyšet, ale zdá se, že vaše možnosti.

HTH ...

Můj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základní deska:
ASUS P5K D / WiFi
Paměť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vestavěný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chlazení:
Thermalake, vlak 3 Ton
Síť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potřebujete nový.
Operační systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.