![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Za prvé bych chtěl pozdravit všechny, protože je to můj první příspěvek na místě. Právě jsem dokončil svou první desktopové stavět. I've pevné pár v minulosti, ale tento problém je pro mě nová. Tak jako tak, problém je následující: Poslední noc, přičemž polovina vzhůru, i omylem smazány CMOS pomocí jumperu zatímco napájení je stále připojen. Každý, protože jsem se, že nemůžu dostat počítač do boot správně. Začíná a pak okamžitě vypne. Jsem se pokusil odpojením napájení a vyjmutím baterie CMOS nechat ho resetovat, ale stále dělám. Jsem koupil všechny položky zcela nové a zapnutí pokutu, než jsem to udělal. Každý, kdo vědí, co můžu udělat pro to spravit? ECS Black sereis X48T-A deska HEC-X sílu pro zásobování 650w EVGA 9600 GSO karty 3x2gb Patriot Viper DDR3 1600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Camnz, Jak dlouho jste se opustit baterie a napájení odpojen? To trvá asi 5 -10 minut pro CMOS Caps na disapate. Vezměte CMOS baterie ven a odpojte napájecí kabel. Během čekání na čepice na disapate -- Zkuste to, odpojení napájení na pevný disk, cd / dvd, odstranit jakékoliv mimořádné přidat na kartách, reseat paměti. Power to, co vám normální POST kompletní pípnutí? Více než jedno pípnutí? Dostali jste se datum / čas chyby a stiskněte odpovídající kláves jít do BIOS setupu? Pokud není, pak je třeba získat RMA z výroby pro opravu / něco zkratovaným se na MB. Vím, že to není to, co jste chtěli slyšet, ale zdá se, že vaše možnosti. HTH ...