μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Υπολογιστής ενέργειας μέχρι το θέμα - πρόβλημα ενδεχόμενη CMOS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2009, 21:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Πρώτα από όλα, θέλω να πω ένα γεια σε όλους καθώς αυτό είναι το πρώτο μου post στο site. Πρόσφατα μόλις τελειώσει η πρώτη μου οικοδομήσουμε επιφάνεια εργασίας. Έχω ένα ζευγάρι που καθορίζεται κατά το παρελθόν, αλλά το πρόβλημα αυτό είναι νέο για μένα. Tελoσπάvτωv, το πρόβλημα είναι το εξής:

Χθες το βράδυ, είναι ένα δεύτερο ξύπνιοι, i λανθασμένα ενέκρινε τη χρήση του CMOS jumper ενώ το τροφοδοτικό εξακολουθεί να συνδέεται. Κάθε αφού το έκανα, δεν μπορώ να πάρετε τον υπολογιστή να ξεκινήσει σωστά. Ξεκινά και στη συνέχεια κλείνει αμέσως. Έχω δοκιμάσει αποσυνδέσετε την εξουσία και την κατάργηση των CMOS μπαταρία να του την επαναφορά αλλά εξακολουθεί να το κάνει. Έχω όλα τα αντικείμενα που αγόρασαν καινούργιο και θα τροφοδοτείται πρόστιμο μέχρι πριν το έκανα αυτό. Όποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω αυτό;

Black sereis ECS X48T-A μητρική πλακέτα
HEC-X εξουσία pro 650w εφοδιασμού
ΕΒΓΑ 9600 γεωστατικής τροχιάς κάρτα
Patriot Viper 3x2gb ddr3 1600
Old 12 Ιουν 2009, 01:59
Ομάδα Δωρητών

Γεια Camnz,

Πόσο καιρό έκανε αφήσετε την μπαταρία και να αποσυνδεθεί η εξουσία; Παίρνει περίπου 5 -10 λεπτά για την CMOS Caps να disapate.

Πάρτε την μπαταρία CMOS πάλι και αποσυνδέετε το καλώδιο ρεύματος.

Όσο περιμένετε για τα πώματα να disapate --

Δοκίμασε αυτό, αποσυνδέστε τη δύναμη να το σκληρό δίσκο, CD / DVD, αφαίρεση κάθε επιπλέον προσθήκη στις κάρτες, πάλι τη μνήμη.

Power το πάνω, θα έχετε κάνει την κανονική ΜΕΤΑ compelete μπιπ; Περισσότερα από ένα μπιπ; Πήρες την Ώρα / Ημερομηνία σφάλμα και να πατήσετε το κατάλληλο για να μεταβείτε στο πάτημα των πλήκτρων στο BIOS setup;

Αν τότε δεν θα χρειαστεί να πάρετε μια RMA από την παραγωγή για την επισκευή / αντικατάσταση κάτι έχει shorted επί του MB.

Ξέρω ότι αυτό δεν είναι αυτό που ήθελε να ακούσει, αλλά που φαίνεται να σας επιλογές.

HTH ...

Το σύστημά μου: Ωχ

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Motherboard:
ASUS P5K Δ / WiFi
Μνήμες:
4 Gig
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 8500 GT
Κάρτα Ήχου:
Δύο, ενσωματωμένα, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 Gig, 370 Gig, 400 Gig
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 500W
Ψύξη:
Thermalake, Σιδηροδρομικός 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled υλικού και λογισμικού
Monitor (ες):
Princeton 19 "LCD - Χρειάζεστε ένα νέο.
Operating System (s):
XP, Win 7 32, Νίκη 7 64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.