manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Snaga računala up problem - Poss CMOS problem

Reply

Thread Tools
Old 10. lipnja 2009, 21:53
Novi član grupe

Default Snaga računala up problem - Poss CMOS problem

Prije svega, želim reći da svatko od hi ovo je moj prvi post na stranici. Nedavno sam završio moj prvi desktop graditi. Sam fiksni par u prošlosti, ali to je novi problem za mene. Anyways, problem je ovo:

Sinoć, polovina se probudi, i pogrešno riješen pomoću CMOS jumper, dok je napajanje je još uvijek povezana. Svaki budući da sam radio, ne mogu doći do čizma računalo ispravno. Ona počinje, a zatim odmah isključi. Ive 'pokušao unplugging moć i uklanjanje CMOS baterija dopustiti to reset ali svoj pa ipak to. Ja sam kupio sve stavke potpuno novi i to se fino powered prije sam to. Bilo tko znati što mogu učiniti kako bi riješili ovaj?

ECS Black X48T-A sereis matične ploče
Hec-X pro power supply 650w
EVGA 9600 GSO kartice
Patriot Viper 3x2gb ddr3 1600
Old 12. lipnja 2009, 01:59
Donatorska Grupa

Default Snaga računala up problem - Poss CMOS problem

Hi Camnz,

Koliko dugo ste ostavljajte bateriju van i prekinute snagom? To traje oko 5 -10 minuta za CMOS kape na disapate.

Uzmi CMOS baterija van opet i iskopčajte kabel napajanja.

Dok čekate da se kape disapate --

Probajte ovo, isključite struju na hard disk, CD / DVD, uklonite bilo koji dodatni dodaj na karticama, metnuti memorije.

Snaga je gore, da li vi dobiti normalni bip POSTAVI compelete? Više od jednog bip? Jeste li dobili Vrijeme / Datum error i pritisnite odgovarajući keypress otići u BIOS setup?

Ako nije onda morate dobiti RMA od proizvodnje za popravak / zamjenu nešto kratko spojen na MB.

Znam da to nije ono što ste htjeli da čuju, ali da izgleda kao da se vaše mogućnosti.

HTH ...

My System: Ouch

Procesor (i):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Matične ploče:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memorija:
4 harpun
Grafička kartica (e):
Nvidia 8500 GT
Sound Card:
Dvije, ugrađen, SoundBlaster PIC 512
Tvrdi disk (i):
SSD 64 kočija, 370 harpun, 400 harpun
Optički pogon (e):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Hlađenje:
Thermalake, željeznični 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled hardver i softver
Monitor (e):
Princeton 19 "LCD - Trebate novu.
Operacijski sustav (e):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.