![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Prije svega, želim reći da svatko od hi ovo je moj prvi post na stranici. Nedavno sam završio moj prvi desktop graditi. Sam fiksni par u prošlosti, ali to je novi problem za mene. Anyways, problem je ovo:
Sinoć, polovina se probudi, i pogrešno riješen pomoću CMOS jumper, dok je napajanje je još uvijek povezana. Svaki budući da sam radio, ne mogu doći do čizma računalo ispravno. Ona počinje, a zatim odmah isključi. Ive 'pokušao unplugging moć i uklanjanje CMOS baterija dopustiti to reset ali svoj pa ipak to. Ja sam kupio sve stavke potpuno novi i to se fino powered prije sam to. Bilo tko znati što mogu učiniti kako bi riješili ovaj? ECS Black X48T-A sereis matične ploče Hec-X pro power supply 650w EVGA 9600 GSO kartice Patriot Viper 3x2gb ddr3 1600 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Camnz,
Koliko dugo ste ostavljajte bateriju van i prekinute snagom? To traje oko 5 -10 minuta za CMOS kape na disapate. Uzmi CMOS baterija van opet i iskopčajte kabel napajanja. Dok čekate da se kape disapate -- Probajte ovo, isključite struju na hard disk, CD / DVD, uklonite bilo koji dodatni dodaj na karticama, metnuti memorije. Snaga je gore, da li vi dobiti normalni bip POSTAVI compelete? Više od jednog bip? Jeste li dobili Vrijeme / Datum error i pritisnite odgovarajući keypress otići u BIOS setup? Ako nije onda morate dobiti RMA od proizvodnje za popravak / zamjenu nešto kratko spojen na MB. Znam da to nije ono što ste htjeli da čuju, ali da izgleda kao da se vaše mogućnosti. HTH ...