![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először is, én azt akarom mondani, szia mindenkinek, mert ez az első post az oldalon. Csak a közelmúltban elkészült az első asztali építeni. Én egy pár kötött a múltban, de ez a probléma új nekem. Egyébként, ez a probléma: Tegnap este, mint a felét ébren, én tévedésből törölte a CMOS a jumper, míg a villamosenergia-ellátás továbbra is csatlakozik. Minden, mert én, hogy nem tudom, hogy a számítógép boot helyesen. Úgy kezdődik, majd azonnal leáll. Megpróbáltam kihúzásával a hatalom és eltávolítására a CMOS akkumulátort hagyjuk, hogy reset, de még mindig ezt csinálom. Én is vettem az összes elem teljesen új, és hajtott ki bírságot, mielőtt ezt tette. Bárki, aki tudja, mit tehetek, hogy ezt meg? ECS Fekete sereis X48T-A alaplap Hec teljesítmény-X pro 650w ellátás EVGA 9600 elhelyezési tiszt kártya Patriot Viper 3x2gb DDR3 1600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Camnz, Mennyi ideig nem hagyja az akkumulátort és a teljesítmény kapcsolni? Ez mintegy 5 -10 percig, hogy a CMOS felső disapate. Vegye ki a CMOS elem ki, és húzza ki a tápkábelt. Amíg várjunk a felső disapate -- Próbáld ki ezt, húzza ki a jogot, hogy a merevlemez, CD / DVD, távolítsa el a külső hozzátoldjunk kártyák, újra leültet a memóriát. Power it up, do you get a rendes POST compelete bip? Több mint egy sípoló? Did you get a Time / Date hiba, és nyomjuk meg a megfelelő megnyomás menni a BIOS beállítás? Ha nem akkor kell jutnunk egy RMA előállításánál a javítást / cserét valami shorted ki a MB. Tudom, ez nem, mit akar hallani, de úgy tűnik, hogy a lehetőségeket. HTH ...