![]() |
|
|
|||
|
|||
|
קודם כל, אני רוצה להגיד שלום לכולם זה מאז ההודעה הראשונה שלי באתר. אני רק לאחרונה סיימו לבנות שולחן העבודה הראשון שלי. אני כבר תיקנו כמה בעבר אבל הבעיה היא חדש לי. בכל מקרה, הבעיה היא זו:
אתמול בלילה, להיות חצי ער, אני בטעות את מבוער CMOS באמצעות דלגן בעוד החשמל היה עדיין מחובר. מאז עשיתי את כל זה, אני לא יכול לקבל את המחשב לבצע אתחול כהלכה. זה מתחיל באופן מיידי ולאחר מכן נסגר. ניסיתי את הכוח unplugging ולהסיר את הסוללה CMOS לתת לאפס את זה אבל את עדיין עושה את זה. אני קניתי את כל פריטי המותג החדש והוא מופעל לפני למעלה בסדר עשיתי את זה. מישהו יודע מה אני יכול לעשות על מנת לתקן זאת? ECS שחור sereis X48T-A לוח האם Hec-X 650w אספקת הכוח מקצועית EVGA 9600 GSO כרטיס פטריוט צפע 3x2gb ddr3 1600 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי Camnz,
כמה זמן האם להשאיר את הסוללה החוצה ואת העוצמה מנותק? זה לוקח בערך 5 דקות ל -10 את Caps CMOS כדי disapate. קח את הסוללה CMOS החוצה שוב לנתק את כוח משיחה. אתה אמנם להמתין עד Caps disapate -- נסה את זה, לנתק את אספקת החשמל של הכונן הקשיח, CD / DVD, להסיר את כל הקלפים על תוספת להוסיף, reseat הזיכרון. כוח זה, אתה מקבל בדרך כלל את POST compelete הביפ? למעלה הביפ? האם אתה מקבל את זמן / תאריך שגיאה או ללחוץ המתאים keypress להיכנס ל-BIOS של תוכנית ההתקנה? אם לא אז אתה צריך לקבל מ RMA ייצור עבור תיקון / החלפת shorted החוצה יש משהו על MB. אני יודע שזה לא מה שאתה רוצה לשמוע את זה אבל נראה את האפשרויות שלכם. HTH ...