mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Kompiuterio galios iki klausimo - Poss CMOS problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 21:53
Naujas Narys

Default Kompiuterio galios iki klausimo - Poss CMOS problema

Visų pirma, noriu pasakyti Labas visiems, nes tai mano pirmoji post svetainėje. Neseniai aš ką tik baigė savo pirmąjį Desktop statyti. Aš nustatytas per pastaruosius pora, tačiau ši problema yra nauja man. Anyways, problema yra tokia:

Praėjusią naktį, kuri yra pusė Awake, aš klaidingai leido naudoti CMOS Jumper o energijos tiekimas vis dar buvo prijungtas. Kiekvienas, nes aš padariau, kad aš negaliu gauti kompiuterį įkelti teisingai. Jis prasideda tada iškart išsijungia. I've tried išjungiant maitinimo ir šalinant CMOS baterija paleisti jį iš naujo, tačiau jos vis tiek tai daro. Aš nusipirkau visus daiktus visiškai naujas ir ji maitina iki fine before I did this. Kiekvienas žino, ką aš galiu padaryti, kad išspręsti šią problemą?

ECS Juodosios sereis X48T-plokštė
HEC-X Power Pro 650W tiekimas
EVGA 9.600 GSO kortelė
Patriot Viper 3x2gb DDR3 1.600
Old Birželis 12, 2009, 01:59
Donorų grupės

Default Kompiuterio galios iki klausimo - Poss CMOS problema

Hi Camnz,

Kaip seniai jūs išeiti iš baterijų ir elektros atjungti? Tai užtrunka apie 5 -10 minučių CMOS Rungtynių su disapate.

Imtis CMOS bateriją ir vėl ir atjunkite maitinimo laidą.

Laukdamas kepurės su disapate --

Try this, atjunkite maitinimo į kietąjį diską, CD / DVD, pašalinti bet kokius papildomus Pridėti į korteles, Valykite atminties.

Maitinimo jį, jūs gaunate paprastu paštu compelete beep? Daugiau nei vienas pyptelėjimas? Ar jums Laikas / data klaidos ir paspauskite atitinkamą paspaudimo eiti į BIOS?

Jei ne, tuomet jums reikia gauti iš už remonto Gamyba RMA / pakeisti kažką trumpuoju ant MB.

Aš žinau, tai ne tai, ką norėjo girdėti, tačiau atrodo, kad jūsų galimybes.

HTH ...

Mano sistema: Ouch

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad@3.05 GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K D / WiFi
RAM atmintis:
4 Gig
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 8.500 GT
Garso plokštė:
Dviejų, įterpti, SoundBlaster PIC 512
Kietasis diskas (-ai):
SSD 64 koncertai, koncertai 370, 400 GIG
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Aušinimas:
Thermalake, "Traukinio 3 tonos
Tinklas / Internetas:
Firewallem aparatinė ir programinė įranga
Monitorius (-ai):
Princeton 19 "LCD - Reikia naujo.
Operacinė sistema (-os):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuterių Slow - Poss kenkėjiškų programų? brunomorin Virus, Spyware & Security 2 19 gruodis 2008 13:31
Pabandykite remontas Kompiuterių su galios problema RSteph49 General Hardware Chat 9 22 spalis 2008 14:04
CMOS problema (I think ...) JellyMan CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 18 1 balandis 2008 06:05
Maitinimo numeris JDB3 Cases & Power Supplies 2 21 sausis 2008 23:06
Kompiuterių problema - PC nebuvo įkėlimui į CMOS setup ekrane ar Windows MAV General Hardware Chat 8 1 kovas 2007 16:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.