menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Počítačové moc hore tému - Poss CMOS problém

Reply

Thread Tools
Old 10. júna 2009, 21:53
Nový člen skupiny

Default Počítačové moc hore tému - Poss CMOS problém

Po prvé by som chcel pozdravit všetky, pretože je to môj prvý príspevok na mieste. Práve som dokončil svoju prvú desktopové stavať. I've pevnej pár v minulosti, ale tento problém je pre mňa nová. Tak ako tak, problém je nasledujúci:

Posledná noc, pričom polovica nahor, aj omylom zmazané CMOS pomocou jumperu kým napájania je stále pripojený. Každý, pretože som sa, že nemôžem dostať počítač do boot správne. Začína a potom okamžite vypne. Som sa pokúsil odpojením napájania a vybratím batérie CMOS nechať ho resetovat, ale stále robím. Som kúpil všetky položky úplne nové a zapnutie pokutu, ako som to urobil. Každý, kto vedia, čo môžem urobiť pre to spravit?

ECS Black sereis X48T-A doska
HEC-X silu pre zásobovanie 650W
EVGA 9600 GSO karty
3x2gb Patriot Viper DDR3 1600
Old 12 júna 2009, 01:59
Darcu Skupina

Default Počítačové moc hore tému - Poss CMOS problém

Ahoj Camnz,

Ako dlho ste sa opustiť batérie a napájanie odpojený? To trvá asi 5 -10 minút pre CMOS Caps na disapate.

Vezmite CMOS batérie von a odpojte napájací kábel.

Počas čakania na čiapky na disapate --

Skúste to, odpojenie napájania na pevný disk, CD / DVD, odstrániť akékoľvek mimoriadnej pridať na kartách, rese pamäte.

Power to, čo vám normálne POST kompletnú pípnutie? Viac ako jedno pípnutie? Dostali ste sa dátum / čas chyby a stlačte zodpovedajúce kláves ísť do BIOS setupu?

Ak nie, potom je potrebné získať RMA z výroby pre opravu / niečo zkratovaným sa na MB.

Viem, že to nie je to, čo ste chceli počuť, ale zdá sa, že vaše možnosti.

HTH ...

Môj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základná doska:
ASUS P5K D / WiFi
Pamäť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chladenie:
Thermalake, vlak 3 Ton
Sieť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový.
Operačný systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomalý počítač - Poss Malware? brunomorin Virus, spyware a bezpečnosť 2 19. december 2008 13:31
Pokúste sa opraviť počítač s Power Problem RSteph49 Všeobecné Hardware Chat 9 22. októbra 2008 14:04
Problém CMOS (myslím ...) Medúzáku Procesory, základné dosky & RAM 18 1. apríla 2008 06:05
Napájanie Výtlačok JDB3 Prípady & Napájacie zdroje 2 21 januára 2008 23:06
Počítačové problém - PC nie je zavedenie CMOS nastavenia obrazovky alebo okna MÁV Všeobecné Hardware Chat 8 1. Marec 2007 16:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.