![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po prvé by som chcel pozdravit všetky, pretože je to môj prvý príspevok na mieste. Práve som dokončil svoju prvú desktopové stavať. I've pevnej pár v minulosti, ale tento problém je pre mňa nová. Tak ako tak, problém je nasledujúci: Posledná noc, pričom polovica nahor, aj omylom zmazané CMOS pomocou jumperu kým napájania je stále pripojený. Každý, pretože som sa, že nemôžem dostať počítač do boot správne. Začína a potom okamžite vypne. Som sa pokúsil odpojením napájania a vybratím batérie CMOS nechať ho resetovat, ale stále robím. Som kúpil všetky položky úplne nové a zapnutie pokutu, ako som to urobil. Každý, kto vedia, čo môžem urobiť pre to spravit? ECS Black sereis X48T-A doska HEC-X silu pre zásobovanie 650W EVGA 9600 GSO karty 3x2gb Patriot Viper DDR3 1600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Camnz, Ako dlho ste sa opustiť batérie a napájanie odpojený? To trvá asi 5 -10 minút pre CMOS Caps na disapate. Vezmite CMOS batérie von a odpojte napájací kábel. Počas čakania na čiapky na disapate -- Skúste to, odpojenie napájania na pevný disk, CD / DVD, odstrániť akékoľvek mimoriadnej pridať na kartách, rese pamäte. Power to, čo vám normálne POST kompletnú pípnutie? Viac ako jedno pípnutie? Dostali ste sa dátum / čas chyby a stlačte zodpovedajúce kláves ísť do BIOS setupu? Ak nie, potom je potrebné získať RMA z výroby pre opravu / niečo zkratovaným sa na MB. Viem, že to nie je to, čo ste chceli počuť, ale zdá sa, že vaše možnosti. HTH ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomalý počítač - Poss Malware? | brunomorin | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 19. december 2008 13:31 |
| Pokúste sa opraviť počítač s Power Problem | RSteph49 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 22. októbra 2008 14:04 |
| Problém CMOS (myslím ...) | Medúzáku | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 1. apríla 2008 06:05 |
| Napájanie Výtlačok | JDB3 | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 21 januára 2008 23:06 |
| Počítačové problém - PC nie je zavedenie CMOS nastavenia obrazovky alebo okna | MÁV | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 1. Marec 2007 16:19 |
| Thread Tools | |
| |