мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Снага рачунара уп проблем - Посс ЦМОС проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. јуни 2009, 21:53
Нови члан групе

Default Снага рачунара уп проблем - Посс ЦМОС проблем

Пре свега, желим рећи да свако од бок ово је мој први пост на страници. Недавно сам завршио мој први десктоп градити. Сам фиксни пар у прошлости, али то је нови проблем за мене. Аныуаыс, проблем је ово:

Синоћ, половина се пробуди, и погрешно решен помоћу ЦМОС јумпер, док је напајање је још увек повезана. Сваки будући да сам радио, не могу доћи до чизма рачунар исправно. Она почиње, а затим одмах искључи. Иве 'суђен унплуггинг моћ и уклањање ЦМОС батерија допустити то ресет али свој па ипак то. Ја сам купио све ставке потпуно нови и то се фино поуеред пре сам за. Било ко да зна шта могу учинити како би решили овај?

ЕЦС Блацк Кс48Т-А сереис матичне плоче
Хец-Кс про поуер супплы 650у
ЕВГА 9600 ГСО картице
Патриот Випер 3кс2гб ДДР3 1600
Old 12. јуни 2009, 01:59
Донаторска Група

Default Снага рачунара уп проблем - Посс ЦМОС проблем

Бок Цамнз,

Колико дуго сте остављајте батерију ван и прекинуте снагом? То траје око 5 -10 минута за ЦМОС капе на дисапате.

Узми ЦМОС батерија ван опет и ископчајте кабл напајања.

Док чекате да се капе дисапате --

Пробајте ово, искључите струју на хард диск, ЦД / ДВД, уклоните било који додатни додај на картицама, метнути меморије.

Снага је горе, да ли ви добити нормални бип ПОСТАВИ цомпелете? Више од једног бип? Јесте ли добили Време / Датум еррор и притисните одговарајући кеыпресс отићи у БИОС сетуп?

Ако није онда морате добити РМА од производње за поправку / замену нешто кратко спојен на МБ.

Знам да то није оно што сте хтели да чују, али да изгледа као да се ваше могућности.

ХТХ ...

Мы Сыстем: Оуцх

Процесор (и):
Цоре 2 Куад@3.05 ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К Д / УиФи
РАМ меморија:
4 харпун
Графичка картица (е):
НВИДИА 8500 ГТ
Соунд Цард:
Две, уметнут, СоундБластер ПИЦ 512
Тврди диск (и):
ССД 64 кочија, 370 харпун, 400 харпун
Оптички погон (е):
2 ДВД - + РУ
Цасе / псу:
Антец 500У
Хлађење:
Тхермалаке, жељезнични 3 Тон
Нетуорк / Интернет:
Фиреуаллед хардвер и софтвер
Монитор (е):
Принстон 19 "ЛЦД - Требате нову.
Оперативни систем (е):
КСП, 7 Уин 32, Уин 7 64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Споро рачунар - Посс штетни садржај? бруноморин Вирус, Спыуаре и безбедност 2 19 децембар 2008 13:31
Покушати поправити рачунар са Поуер Проблем РСтепх49 Генерал Хардуаре Цхат 9 22 октобар 2008 14:04
ЦМОС Проблем (мислим ...) ЈеллыМан ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 18 1 април 2008 06:05
Напајање Иссуе ЈДБ3 Цасес & Поуер Супплиес 2 21 јануар 2008 23:06
Цомпутер проблем - ПЦ не боотинг у ЦМОС сетуп сцреен или Уиндоус Мав Генерал Хардуаре Цхат 8 1 март 2007 16:19
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц