![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Пре свега, желим рећи да свако од бок ово је мој први пост на страници. Недавно сам завршио мој први десктоп градити. Сам фиксни пар у прошлости, али то је нови проблем за мене. Аныуаыс, проблем је ово: Синоћ, половина се пробуди, и погрешно решен помоћу ЦМОС јумпер, док је напајање је још увек повезана. Сваки будући да сам радио, не могу доћи до чизма рачунар исправно. Она почиње, а затим одмах искључи. Иве 'суђен унплуггинг моћ и уклањање ЦМОС батерија допустити то ресет али свој па ипак то. Ја сам купио све ставке потпуно нови и то се фино поуеред пре сам за. Било ко да зна шта могу учинити како би решили овај? ЕЦС Блацк Кс48Т-А сереис матичне плоче Хец-Кс про поуер супплы 650у ЕВГА 9600 ГСО картице Патриот Випер 3кс2гб ДДР3 1600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Цамнз, Колико дуго сте остављајте батерију ван и прекинуте снагом? То траје око 5 -10 минута за ЦМОС капе на дисапате. Узми ЦМОС батерија ван опет и ископчајте кабл напајања. Док чекате да се капе дисапате -- Пробајте ово, искључите струју на хард диск, ЦД / ДВД, уклоните било који додатни додај на картицама, метнути меморије. Снага је горе, да ли ви добити нормални бип ПОСТАВИ цомпелете? Више од једног бип? Јесте ли добили Време / Датум еррор и притисните одговарајући кеыпресс отићи у БИОС сетуп? Ако није онда морате добити РМА од производње за поправку / замену нешто кратко спојен на МБ. Знам да то није оно што сте хтели да чују, али да изгледа као да се ваше могућности. ХТХ ...
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро рачунар - Посс штетни садржај? | бруноморин | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 19 децембар 2008 13:31 |
| Покушати поправити рачунар са Поуер Проблем | РСтепх49 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 22 октобар 2008 14:04 |
| ЦМОС Проблем (мислим ...) | ЈеллыМан | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 1 април 2008 06:05 |
| Напајање Иссуе | ЈДБ3 | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 21 јануар 2008 23:06 |
| Цомпутер проблем - ПЦ не боотинг у ЦМОС сетуп сцреен или Уиндоус | Мав | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 1 март 2007 16:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |