менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Комп'ютерні потужності до випуску - м'яч CMOS проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 21:53
Нові члени групи

Default Комп'ютерні потужності до випуску - м'яч CMOS проблема

Перш за все, я хочу сказати привіт всім, оскільки це мій перший пост на цьому сайті. Нещодавно я тільки що закінчив перший робочий стіл побудувати. Я виправив пару в минулому, але ця проблема є новою для мене. У будь-якому випадку, проблема полягає в наступному:

Минулої ночі, будучи в напівдрімоті, я помилково очистив CMOS допомогою перемички, а блок живлення все ще пов'язані. Кожна так як я це зробив, я не можу отримати, доки комп'ютер завантажиться правильно. Вона починається, а потім миттєво вимикається. Я пробував відключити влади та видалення батареї CMOS, щоб його скинути, але її ще роблять. Я купив усі елементи нової та харчуванням до штрафу, перш ніж я це зробив. Хто-небудь знати, що я можу зробити, щоб це виправити?

ECS Black sereis X48T-платі
HEC-X Power Pro 650W постачання
EVGA 9600 GSO картки
3x2gb Patriot Viper DDR3 1600
Old 12 червня 2009, 01:59
Донор групи

Default Комп'ютерні потужності до випуску - м'яч CMOS проблема

Привіт Camnz,

Як довго ви залишите батарею, і влада відключений? Вона займає близько 5 -10 хвилин для CMOS шапки disapate.

Візьміть батареї CMOS знову і від'єднати кабель живлення.

Чекаючи шапки disapate --

Спробуйте відключити влади на жорсткий диск, CD / DVD, видаляти будь-які додаткові додати на картках, переустановіть пам'яті.

Power його, ви отримаєте звичайною поштою compelete сигнал? Більше одного гудка? Чи отримали ви час / дата помилку і натиснути на відповідну натискання клавіші, щоб піти установки BIOS?

Якщо ні, то вам потрібно отримати RMA від виробництва для ремонту / заміни щось коротке замикання на МБ.

Я знаю, що це не те, що ви хотіли почути, але це, здається, ваші варіанти.

HTH ...

Моя система: Уч

Процесор (и):
Core 2 ГГц Quad@3.05
Материнська плата:
ASUS P5K D / WiFi
ОЗУ:
4 Gig
Графічна карта (и):
Nvidia 8500 GT
Звукова карта:
Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512
Жорсткий диск (и):
SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig
Оптичний привід (и):
2 DVD - + RW
Діло / PSU:
Antec 500W
Охолодження:
Thermalake, 3-тонний потяг
Мережі / Інтернет:
Файрволом апаратне та програмне забезпечення
Монітор (и):
Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий.
Операційна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Slow - м'яч шкідливих програм? brunomorin Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 19 грудня 2008 13:31
Спробуйте відновити комп'ютер з державою проблеми RSteph49 Генеральний обладнання чат 9 22 жовтня 2008 14:04
CMOS проблема (я думаю ...) JellyMan Процесори, материнські плати RAM & 18 1 квітня 2008 06:05
Харчування випуск JDB3 Справа & блоки живлення 2 21 січня 2008 23:06
Комп'ютерна проблема - комп'ютер не завантаження в CMOS або екрані установки Windows МАВ Генеральний обладнання чат 8 1 березня 2007 16:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.