![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перш за все, я хочу сказати привіт всім, оскільки це мій перший пост на цьому сайті. Нещодавно я тільки що закінчив перший робочий стіл побудувати. Я виправив пару в минулому, але ця проблема є новою для мене. У будь-якому випадку, проблема полягає в наступному: Минулої ночі, будучи в напівдрімоті, я помилково очистив CMOS допомогою перемички, а блок живлення все ще пов'язані. Кожна так як я це зробив, я не можу отримати, доки комп'ютер завантажиться правильно. Вона починається, а потім миттєво вимикається. Я пробував відключити влади та видалення батареї CMOS, щоб його скинути, але її ще роблять. Я купив усі елементи нової та харчуванням до штрафу, перш ніж я це зробив. Хто-небудь знати, що я можу зробити, щоб це виправити? ECS Black sereis X48T-платі HEC-X Power Pro 650W постачання EVGA 9600 GSO картки 3x2gb Patriot Viper DDR3 1600 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Camnz, Як довго ви залишите батарею, і влада відключений? Вона займає близько 5 -10 хвилин для CMOS шапки disapate. Візьміть батареї CMOS знову і від'єднати кабель живлення. Чекаючи шапки disapate -- Спробуйте відключити влади на жорсткий диск, CD / DVD, видаляти будь-які додаткові додати на картках, переустановіть пам'яті. Power його, ви отримаєте звичайною поштою compelete сигнал? Більше одного гудка? Чи отримали ви час / дата помилку і натиснути на відповідну натискання клавіші, щоб піти установки BIOS? Якщо ні, то вам потрібно отримати RMA від виробництва для ремонту / заміни щось коротке замикання на МБ. Я знаю, що це не те, що ви хотіли почути, але це, здається, ваші варіанти. HTH ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Slow - м'яч шкідливих програм? | brunomorin | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 19 грудня 2008 13:31 |
| Спробуйте відновити комп'ютер з державою проблеми | RSteph49 | Генеральний обладнання чат | 9 | 22 жовтня 2008 14:04 |
| CMOS проблема (я думаю ...) | JellyMan | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 1 квітня 2008 06:05 |
| Харчування випуск | JDB3 | Справа & блоки живлення | 2 | 21 січня 2008 23:06 |
| Комп'ютерна проблема - комп'ютер не завантаження в CMOS або екрані установки Windows | МАВ | Генеральний обладнання чат | 8 | 1 березня 2007 16:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |