menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Pomalý počítač bez příčiny

Reply

Thread Nástroje
Old 23. dubna 2008, 12:58
Dárce Skupina

Default Pomalý počítač bez příčiny

ok takže by to byla sázka do loterie, ale při nejlepší sem chodí. Mám základní počítačové hře, která byla pro mě letech bylo běží velmi pomalu a pro její spec jsem viděl polovinu svého počítače spec běžet rychleji, než to.

Jsem cirtin, že tyto věci arent způsobuje, že:
  • virus - Já vím, není jeho virus, protože jsem udělal několik reformats a virus testuje různé virové skenery a jeho jasné
  • pozadí úkoly - to vše běží na pozadí je AVG Free antivirus, mám postižené některé z ónoských základní služby ve Windows, stejně
  • přenos souborů na pozadí - to je stále pomalý, když dissconnected z mé domácí síti
Mám suspission že theres něco s mým FSB, například jeho příliš nízká. Také jsem se, že jeho susspission berana deficitem, ale 256megabajt (minus 32 MB VRAM) je dost isnt to? stejně tak jako tak všechny informace, které potřebujete, je nižší než mabey můžete na to. na cestě i se uložíte 3DMark skóre stejně.

na cestě jsem palubě grafika, zda to pomohlo.

Old 23. dubna 2008, 13:14
Administrátor Skupina

Otevřete správce zařízení pak primární kanál IDE, kontrola karet, je to v režimu PIO nebo DMA?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. dubna 2008, 13:19
Dárce Skupina

jeho v DMA režimu, tak se sekundárním kanálu IDE, zda to pomohlo.
Old 23. dubna 2008, 13:50
Administrátor Skupina

Občas narazíte na disky v PIO režimu, která způsobuje bolestně pomalý stroj, bylo dobré šanci.
Old 23. dubna 2008, 13:51
Administrátor Skupina

Jste běží něco podobného Norton nebo McAfee.

Kolik RAM má stroj dostal?
Old 23. dubna 2008, 13:58
Dárce Skupina

Jak jsem řekl im AVG zdarma a mám 256 MB paměti RAM (32 MB používané na palubě grafika)
Old 23. dubna 2008, 15:42
Dárce Skupina

Kolik vašich HD je zdarma? Rovněž by neměla bolet jít do 1GB RAM.
Old 23. dubna 2008, 15:54
Administrátor Skupina

Jste systémem XP, 256MB je nijak blízko dost a ze zkušeností způsobí pomalý PC, po celý den.

XP sám potřebuje 256megabajt, pak máte všechny vaše software atd. Stick alespoň v jiném 512mb, bude cena arašídy.
Old 24. dubna 2008, 03:13
Dárce Skupina

OMG bylo, že všechny allong? ok nemocní mají koupit některé ram, děkuji za pomoc, pánové!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnost 1 25.srpna 2009 10:40
Pomalé Nový počítač bryan123 Operační systémy Windows 2 23.srpna 2009 04:20
Pomalý počítač může být virus? Coolyxxx Virus, spyware a bezpečnost 13 18. říjen 2008 23:54
Počítačové restartu pro žádný důvod ... někdy gavalisk Operační systémy Windows 4 29 srpen 2007 15:55
Pomalý počítač real77 Virus, spyware a bezpečnost 6 1. srpen 2007 04:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.