![]() |
|
| |||
| |||
| ok έτσι αυτό μπορεί να είναι ένα στιγμιότυπο στο σκοτάδι, στην καλύτερη περίπτωση, αλλά ισχύει και εδώ. Έχω ένα βασικό υπολογιστή που έχει παίξει μέχρι μου για χρόνια, ήταν πολύ αργή λειτουργία για την spec και έχω δει υπολογιστές μισό spec τρέχει πιο γρήγορα από αυτήν. Είμαι cirtin ότι αυτά τα πράγματα arent προκαλώντας τους:
από τον τρόπο με τον οποίο έχω επί του σκάφους, εάν γραφικών που βοηθά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Device Manager τότε πρωτογενούς IDE κανάλι, ελέγχουν τις καρτέλες, είναι σε λειτουργία PIO ή DMA;
| |||
| |||
| τη σε λειτουργία DMA, έτσι είναι το δευτερεύον ide κανάλι αν αυτό βοηθάει. |
|
| |||
| |||
| Μερικές φορές οδηγεί κολλήσουν σε λειτουργία PIO οποία προκαλεί οδυνηρά αργή μηχανή, άξιζε ένα στιγμιότυπο. |
|
| |||
| |||
| Είσαι τρέχει τίποτα όπως το Norton ή McAfee. Πόση μνήμη RAM έχει το μηχάνημα έχεις; |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα im λειτουργίας avg ελεύθερη και έχω 256MB μνήμης RAM (32MB γραφικών που χρησιμοποιούνται από εποχούμενο) |
|
| |||
| |||
| Πόσο σας hd είναι δωρεάν; Επίσης, δεν θα πειράξει να πάει στο 1GB RAM. |
|
| |||
| |||
| Are you running XP, 256MB δεν είναι αρκετά κοντά και από την πείρα που θα προκαλέσει αργό υπολογιστή, όλη την ημέρα. XP και μόνο ανάγκες 256MB, τότε έχετε όλα σας τα λογισμικά κλπ. Stick τουλάχιστον 512MB στο άλλο, αυτό θα κοστίσει ψίχουλα. |
|
| |||
| |||
| omg ήταν ότι όλα allong; ok άρρωστος, πρέπει να αγοράσουν κάποια ram, ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. | bryan123 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Αυγούστου 2009 10:40 |
| Αργή Νέα Υπολογιστών | bryan123 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 23 Αυγούστου 2009 04:20 |
| Αργή υπολογιστή μπορεί να είναι ιός; | Coolyxxx | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 13 | 18 Οκτ 2008 23:54 |
| Υπολογιστής για την επανεκκίνηση δεν μπορεί μερικές φορές ... | gavalisk | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 29 Αυγ 2007 15:55 |
| Αργή υπολογιστή | real77 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 1 Αυγ 2007 04:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |