μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Computer Για Slow Δεν Λόγος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Απρ. 2008, 12:58
Ομάδα Δωρητών

Default Computer Για Slow Δεν Λόγος

ok έτσι αυτό μπορεί να είναι ένα στιγμιότυπο στο σκοτάδι, στην καλύτερη περίπτωση, αλλά ισχύει και εδώ. Έχω ένα βασικό υπολογιστή που έχει παίξει μέχρι μου για χρόνια, ήταν πολύ αργή λειτουργία για την spec και έχω δει υπολογιστές μισό spec τρέχει πιο γρήγορα από αυτήν.

Είμαι cirtin ότι αυτά τα πράγματα arent προκαλώντας τους:
  • έναν ιό - δεν γνωρίζω τον έναν ιό γιατί έχω κάνει πολλούς reformats ιός σαρώνει και με διαφορετικές σαρωτές ιών και όλες τις σαφείς
  • φόντο καθήκοντα - όλα είναι ότι λειτουργεί στο παρασκήνιο είναι ελεύθερη avg antivirus, και έχουν απενεργοποιηθεί ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες ONO σε παράθυρα και
  • ιστορικό αρχείο μεταφορές - εξακολουθεί να είναι αργή όταν dissconnected δίκτυο από το σπίτι μου
Έχω ένα suspission ότι Theres κάτι με FSB μου, για παράδειγμα το πολύ χαμηλό. Έχω επίσης μια susspission ότι το ελάττωμα, αλλά ένα κριάρι 256MB (μείον 32MB VRAM) είναι αρκετά isn't it? και ούτως ή άλλως όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε είναι κάτω mabey μπορείτε να καταλάβω. από τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να μεταφορτώσετε μια 3dmark φιλοξενούμενων επίσης.

από τον τρόπο με τον οποίο έχω επί του σκάφους, εάν γραφικών που βοηθά.

Old 23 Απρ. 2008, 13:14
Διαχειριστής Ομάδα

Open Device Manager τότε πρωτογενούς IDE κανάλι, ελέγχουν τις καρτέλες, είναι σε λειτουργία PIO ή DMA;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Απρ. 2008, 13:19
Ομάδα Δωρητών

τη σε λειτουργία DMA, έτσι είναι το δευτερεύον ide κανάλι αν αυτό βοηθάει.
Old 23 Απρ. 2008, 13:50
Διαχειριστής Ομάδα

Μερικές φορές οδηγεί κολλήσουν σε λειτουργία PIO οποία προκαλεί οδυνηρά αργή μηχανή, άξιζε ένα στιγμιότυπο.
Old 23 Απρ. 2008, 13:51
Διαχειριστής Ομάδα

Είσαι τρέχει τίποτα όπως το Norton ή McAfee.

Πόση μνήμη RAM έχει το μηχάνημα έχεις;
Old 23 Απρ. 2008, 13:58
Ομάδα Δωρητών

Όπως είπα im λειτουργίας avg ελεύθερη και έχω 256MB μνήμης RAM (32MB γραφικών που χρησιμοποιούνται από εποχούμενο)
Old 23 Απρ. 2008, 15:42
Ομάδα Δωρητών

Πόσο σας hd είναι δωρεάν; Επίσης, δεν θα πειράξει να πάει στο 1GB RAM.
Old 23 Απρ. 2008, 15:54
Διαχειριστής Ομάδα

Are you running XP, 256MB δεν είναι αρκετά κοντά και από την πείρα που θα προκαλέσει αργό υπολογιστή, όλη την ημέρα.

XP και μόνο ανάγκες 256MB, τότε έχετε όλα σας τα λογισμικά κλπ. Stick τουλάχιστον 512MB στο άλλο, αυτό θα κοστίσει ψίχουλα.
Old 24 Απριλίου 2008, 03:13
Ομάδα Δωρητών

omg ήταν ότι όλα allong; ok άρρωστος, πρέπει να αγοράσουν κάποια ram, ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. bryan123 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 25 Αυγούστου 2009 10:40
Αργή Νέα Υπολογιστών bryan123 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 23 Αυγούστου 2009 04:20
Αργή υπολογιστή μπορεί να είναι ιός; Coolyxxx Virus, Spyware & Ασφάλεια 13 18 Οκτ 2008 23:54
Υπολογιστής για την επανεκκίνηση δεν μπορεί μερικές φορές ... gavalisk Λειτουργικά συστήματα Windows 4 29 Αυγ 2007 15:55
Αργή υπολογιστή real77 Virus, Spyware & Ασφάλεια 6 1 Αυγ 2007 04:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.