manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Computer Sporo bez razloga

Reply

Thread Tools
Old 23 tra 2008, 12:58
Donatorska Grupa

Default Computer Sporo bez razloga

ok kako to može biti snimljen u mraku u najboljem ali ide ovdje. Imam osnovno računalo na kojem je svira mene već godinama, bilo je vrlo sporo trčanje za svoj spec. i vidio sam računala pol spec. trčanje brže od njega.

Ja sam cirtin da te stvari arent uzrok tome:
  • virus - Znam njegove ne virus jer sam učinio više reformats i virus skenira s različitim virus skeneri i njegove sve jasno
  • background zadataka - svi koji se izvodi u pozadini je avg slobodan AntiVirus sam onemogućio neke od bitnih Onona usluga u prozore i
  • background datoteku transferi - ona je i dalje spor kad dissconnected od moj home mreža
Imam suspission da theres nesto sa mog FSB, primjerice njegove prenizak. JA isto tako imati susspission da njezina ovna ali nedostatak 256MB (VRAM 32MB minus) to nije dovoljno? dobro ionako sve informacije koje su vam potrebne je ispod mabey možete podoba Internet vanjska strana. po putu i bit će učitati 3dmark score as well.

uz put sam onboard grafiku ako to pomaže.

Old 23 tra 2008, 13:14
Administrator Group

Otvorite Device Manager potom primarnom IDE kanalu, check kartice, je li u DMA ili PIO modu?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 tra 2008, 13:19
Donatorska Grupa

njen u DMA modu, tako da je sekundarni IDE kanalu, ako to pomaže.
Old 23 tra 2008, 13:50
Administrator Group

Ponekad diskovi zaglaviti u PIO mode koji izaziva bolno spor stroj, vrijedi je metak.
Old 23 tra 2008, 13:51
Administrator Group

Jeste li prikazivati ništa slično ili Norton McAfee.

Koliko RAM-a ima stroj dobio?
Old 23 tra 2008, 13:58
Donatorska Grupa

kao što sam rekao im trčanje avg slobodan i imam 256MB RAM-a (32MB koriste onboard grafika)
Old 23 tra 2008, 15:42
Donatorska Grupa

Koliko je vaše hd je besplatan? Također ne bi ozlijeđen otići do 1GB RAM-a.
Old 23 tra 2008, 15:54
Administrator Group

Jeste li trčanje XP, 256MB nije tako blizu i dovoljno iskustva će izazvati spor PC, povazdan.

XP jedini potreba 256MB, onda imate sve Vaše softverske i sl. Stick barem u drugom 512MB, onda će cijene kikiriki.
Old 24 tra 2008, 03:13
Donatorska Grupa

omg to je bio da se svi allong? ok bolestan morati kupiti neki ovan, hvala za jedan dan pomoć momački!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. bryan123 Virus, Spyware i sigurnost 1 25 kolovoz 2009 10:40
Slow New Computer bryan123 Windows Operating Systems 2 23 kolovoz 2009 04:20
Sporo računalo svibanj biti virus? Coolyxxx Virus, Spyware i sigurnost 13 18. listopad 2008 23:54
Computer ponovne inicijalizacije operacijskog sust bez razloga ... ponekad gavalisk Windows Operating Systems 4 29. kolovoz 2007 15:55
Sporo računalo real77 Virus, Spyware i sigurnost 6 1. kolovoz 2007 04:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.