![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok kako to može biti snimljen u mraku u najboljem ali ide ovdje. Imam osnovno računalo na kojem je svira mene već godinama, bilo je vrlo sporo trčanje za svoj spec. i vidio sam računala pol spec. trčanje brže od njega. Ja sam cirtin da te stvari arent uzrok tome:
uz put sam onboard grafiku ako to pomaže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otvorite Device Manager potom primarnom IDE kanalu, check kartice, je li u DMA ili PIO modu?
| |||
| |||
| njen u DMA modu, tako da je sekundarni IDE kanalu, ako to pomaže. |
|
| |||
| |||
| Ponekad diskovi zaglaviti u PIO mode koji izaziva bolno spor stroj, vrijedi je metak. |
|
| |||
| |||
| Jeste li prikazivati ništa slično ili Norton McAfee. Koliko RAM-a ima stroj dobio? |
|
| |||
| |||
| kao što sam rekao im trčanje avg slobodan i imam 256MB RAM-a (32MB koriste onboard grafika) |
|
| |||
| |||
| Koliko je vaše hd je besplatan? Također ne bi ozlijeđen otići do 1GB RAM-a. |
|
| |||
| |||
| Jeste li trčanje XP, 256MB nije tako blizu i dovoljno iskustva će izazvati spor PC, povazdan. XP jedini potreba 256MB, onda imate sve Vaše softverske i sl. Stick barem u drugom 512MB, onda će cijene kikiriki. |
|
| |||
| |||
| omg to je bio da se svi allong? ok bolestan morati kupiti neki ovan, hvala za jedan dan pomoć momački! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| Slow New Computer | bryan123 | Windows Operating Systems | 2 | 23 kolovoz 2009 04:20 |
| Sporo računalo svibanj biti virus? | Coolyxxx | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 18. listopad 2008 23:54 |
| Computer ponovne inicijalizacije operacijskog sust bez razloga ... ponekad | gavalisk | Windows Operating Systems | 4 | 29. kolovoz 2007 15:55 |
| Sporo računalo | real77 | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 1. kolovoz 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |