kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Számítógép Slow ok nélkül

Reply

Téma eszközök
Old Április 23 2008, 12:58
Donor Group

OK, így ez lehet egy lövés a sötétben a legjobb, de itt megy. Van egy alapvető számítógépes óta játszik velem évek óta, azt nagyon lassan fut a spec, és láttam számítógépek felét spec gyorsabban fut, mint azt.

Én cirtin, hogy ezek a dolgok arent okoz a következő:
  • vírus - Tudom, hogy nem egy vírus, mert én több reformats és víruskeresés különböző vírus szkennerek és minden világos
  • háttér feladatok -, hogy a háttérben fut az avg free antivirus, van tiltva bizonyos ono alapvető szolgáltatások, valamint a Windows
  • háttér file átutalások - még ha lassan dissconnected az otthoni hálózat
Van egy suspission hogy ott valamit az én FSB, például a túl alacsony. Én is susspission, hogy a hiány, de 256 MB RAM (mínusz 32MB VRAM) elég isnt it? és egyébként is minden információ, akkor az alábbi ábra is Mabey ki. by the way i fogják feltölteni egy 3dmark pontszámot is.

az úton van a fedélzeten, hogy a grafika, ha segít.

Old Április 23 2008, 13:14
Administrator Group

Nyitva Eszközkezelőben, majd az elsődleges IDE csatornára, ellenőrizze a lapok, ez a PIO módban vagy DMA?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 23 2008, 13:19
Donor Group

hogy a DMA mód, ezért a másodlagos IDE-csatorna, ha ez segít.
Old Április 23 2008, 13:50
Administrator Group

Néha meghajtók elakad a PIO módban, ami a fájdalmasan lassú gép volt, megér egy lövés.
Old Április 23 2008, 13:51
Administrator Group

Ön fut, vagy valami hasonló Norton McAfee.

Mennyi RAM van a gépen van?
Old Április 23 2008, 13:58
Donor Group

Mondtam im futó avg ingyenes, és már 256 MB RAM (32MB által használt fedélzeti grafika)
Old Április 23 2008, 15:42
Donor Group

Mennyi az ön HD van ingyen? is, mert nem fáj, hogy az 1GB RAM.
Old Április 23 2008, 15:54
Administrator Group

Ön még futó XP, 256MB módon közel sem elegendő, és a tapasztalat is okozhat lassú PC, minden nap.

XP egyedül igények 256MB, akkor az összes szoftver stb Stick legalább egy 512 MB-ban, akkor kerül a földimogyoró.
Old Április 24 2008, 03:13
Donor Group

omg azt, hogy minden allong? OK rossz volna vásárolni néhány RAM, köszönöm a segítséget srácok!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.