![]() |
|
| |||
| |||
| אישור זה יכול להיות כל כך זריקה בחושך במקרה הטוב, אבל כאן הולך. יש לי מחשב בסיסיות כי כבר שיחק אותי במשך שנים, היא הייתה מאוד איטית פועל על spec ואני צריך לראות את חצי מחשבים spec לרוץ מהר יותר ממה שהוא. אני cirtin כי הדברים הללו arent שגורם זה:
דרך אגב יש לי onboard גרפיקה אם זה עוזר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתח את מנהל ההתקנים ולאחר מכן ערוץ IDE הראשי, לבדוק את הכרטיסיות, הוא אותו במצב PIO או DMA?
| |||
| |||
| ב-DMA במצב שלה, אז הוא ערוץ IDE משני אם זה עוזר. |
|
| |||
| |||
| לפעמים כוננים נתקע ב PIO מצב שבו גורם painfully איטי המכונה, היה שווה זריקה. |
|
| |||
| |||
| האם אתה מפעיל משהו כמו Norton או McAfee. כמה זיכרון RAM יש במחשב יש? |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי IM ממוצע להופיע בחינם, יש לי זיכרון RAM של 256MB (32MB המשמשים onboard גרפיקה) |
|
| |||
| |||
| כמה שלך הוא HD בחינם? גם זה לא כואב ללכת 1GB זיכרון RAM. |
|
| |||
| |||
| האם אתה מפעיל XP, 256MB לא מספיק הדרך ליד ומתוך ניסיון תגרום למחשב איטי, כל היום. XP לבד צרכים 256MB, אז יש לך את כל התוכנות וכו 'שרביט לפחות עוד 512MB ב, זה יעלה בוטנים. |
|
| |||
| |||
| omg זה היה כל כך allong? אישור חולה צריך לקנות כמה ראם, תודה על העזרה חבר 'ה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| מחשב חדש איטי | bryan123 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 אוגוסט 2009 04:20 |
| המחשב עשוי להיות איטי וירוס? | Coolyxxx | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | 18 אוקטובר 2008 23:54 |
| יתכן ואיתחול המחשב ללא סיבה לפעמים ... | gavalisk | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 29 אוגוסט 2007 15:55 |
| המחשב איטי | real77 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | ב -1 לאוגוסט 2007 04:57 |
| שרשרת כלים | |
| |