mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Kompiuteris Mažoji be priežasties

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 23, 2008, 12:58
Donorų grupės

Default Kompiuteris Mažoji be priežasties

Gerai, kad tai gali būti ir geriausiu tamsiai shot but here goes. Turiu pagrindinio kompiuterio, kuris buvo žaisti Man iki metų, jis buvo veikia labai lėtai dėl savo spec, ir aš mačiau kompiuteriai pusę savo spec bėgti greičiau, nei ji.

esu cirtin, kad šių dalykų ARENT daro tai:
  • virusas - Aš žinau, jos ne virusas, nes aš padariau keletą reformatų ir antivirusinių programų su įvairiais antivirusinė ir visiems aišku
  • foninės užduotys - visa tai veikia fone yra AVG Free Antivirus, turiu neįgaliesiems kai Ono pagrindines paslaugas į Windows taip pat
  • fono failus - vis dar lėtas, kai dissconnected iš savo namų tinklo
Turiu suspission Theres kad kažkas su mano FSB, pavyzdžiui, jo per maža. Aš taip pat turiu susspission kad jos stygius, bet RAM 256MB (minus 32MB VRAM) yra pakankamai isnt it? ir vistiek visi informacijos jums reikia, yra žemiau Mabey galite Figure it out. By the way I bus įkelti 3dmark rezultatas taip pat.

beje turiu Borto grafika jeigu tai padeda.

Old Balandis 23, 2008, 13:14
Administrator Grupė

Atidarykite Device Manager ten pagrindinis kanalas IDE, tikrinti skirtukus, tai į PIO režimu ar DMA?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 23, 2008, 13:19
Donorų grupės

jos į DMA režimu, todėl yra antrinė kanalas IDE, jei tas padeda.
Old Balandis 23, 2008, 13:50
Administrator Grupė

Kartais diskai įstrigti PIO režimą, kuris sukelia skausmingai lėtai mašina, buvo verta kadro.
Old Balandis 23, 2008, 13:51
Administrator Grupė

Ar jūs naudojate ką nors panašaus Norton ar McAfee.

Kiek RAM turi mašina turi?
Old Balandis 23, 2008, 13:58
Donorų grupės

kaip sakiau jiems rodyti AVG Free ir turiu 256MB RAM (32MB naudojamas laive grafika)
Old Balandis 23, 2008, 15:42
Donorų grupės

Kiek jūsų HD nemokamai? Taip pat jis nebūtų sužeistas eiti į 1GB RAM.
Old Balandis 23, 2008, 15:54
Administrator Grupė

Ar jūs naudojate XP 256MB nėra pakankamai arti būdu ir iš patirties bus sukelti lėtai PC visą dieną.

XP tik reikia 256MB, tada jūs turite visas jūsų programinės įrangos ir tt Laikykis bent 512MB į kitą, tai kainuos riešutų.
Old Balandis 24, 2008, 03:13
Donorų grupės

omg tai buvo, kad visi allong? Gerai blogai pirkti kai RAM, Thanks for the help guys!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
Mažoji Naujas kompiuteris bryan123 Windows "operacinės sistemos 2 Rugpjūtis 23, 2009 04:20
Mažoji kompiuteryje gali būti virusas? Coolyxxx Virus, Spyware & Security 13 18 spalis 2008 23:54
Kompiuterių paleista be jokios priežasties ... kartais gavalisk Windows "operacinės sistemos 4 Rugpjūtis 29, 2007 15:55
Lėtas kompiuterio real77 Virus, Spyware & Security 6 1 rugpjūtis 2007 04:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.