![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad tai gali būti ir geriausiu tamsiai shot but here goes. Turiu pagrindinio kompiuterio, kuris buvo žaisti Man iki metų, jis buvo veikia labai lėtai dėl savo spec, ir aš mačiau kompiuteriai pusę savo spec bėgti greičiau, nei ji. esu cirtin, kad šių dalykų ARENT daro tai:
beje turiu Borto grafika jeigu tai padeda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atidarykite Device Manager ten pagrindinis kanalas IDE, tikrinti skirtukus, tai į PIO režimu ar DMA?
| |||
| |||
| jos į DMA režimu, todėl yra antrinė kanalas IDE, jei tas padeda. |
|
| |||
| |||
| Kartais diskai įstrigti PIO režimą, kuris sukelia skausmingai lėtai mašina, buvo verta kadro. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate ką nors panašaus Norton ar McAfee. Kiek RAM turi mašina turi? |
|
| |||
| |||
| kaip sakiau jiems rodyti AVG Free ir turiu 256MB RAM (32MB naudojamas laive grafika) |
|
| |||
| |||
| Kiek jūsų HD nemokamai? Taip pat jis nebūtų sužeistas eiti į 1GB RAM. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate XP 256MB nėra pakankamai arti būdu ir iš patirties bus sukelti lėtai PC visą dieną. XP tik reikia 256MB, tada jūs turite visas jūsų programinės įrangos ir tt Laikykis bent 512MB į kitą, tai kainuos riešutų. |
|
| |||
| |||
| omg tai buvo, kad visi allong? Gerai blogai pirkti kai RAM, Thanks for the help guys! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| Mažoji Naujas kompiuteris | bryan123 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 04:20 |
| Mažoji kompiuteryje gali būti virusas? | Coolyxxx | Virus, Spyware & Security | 13 | 18 spalis 2008 23:54 |
| Kompiuterių paleista be jokios priežasties ... kartais | gavalisk | Windows "operacinės sistemos | 4 | Rugpjūtis 29, 2007 15:55 |
| Lėtas kompiuterio | real77 | Virus, Spyware & Security | 6 | 1 rugpjūtis 2007 04:57 |
| Temos įrankiai | |
| |