mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Dators Slow bez iemesla

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 23, 2008, 12:58
Donors Group

Default Dators Slow bez iemesla

ok tā tas varētu būt filmēta tumsā labākais, bet šeit notiek. i ir pamata dators, kas ir spēlē mani jau gadiem, ir bijis darbojas ļoti lēni tās spec un es esmu redzējis datori puse tās spec darbojas ātrāk nekā to.

i am cirtin, ka šīs lietas arent izraisa tas:
  • vīruss - Es zinu, tā nav vīruss, jo man ir darīts vairākas reformats un vīrusu skenēšana ar dažādu vīrusu skeneri un tā skaidrs
  • background uzdevumiem - viss, kas darbojas fonā ir avg free antivirus, esmu invalīds dažas ono svarīgākos pakalpojumus logi, kā arī
  • background failu pārsūtīšanu - tā ir vēl aizvien lēna, kad dissconnected no manas mājas tīklu
i ir suspission ka theres kaut kas izveidota ar manu FSB, piemēram, tās ir pārāk zems. Man ir arī susspission ka RAM trūkums, bet 256 (atskaitot 32MB VRAM) ir pietiekami, isn't it? labi anyway visu info jums ir zem mabey varat skaitlis it out. pēc kā es būs augšupielādes 3DMark score as well.

pēc kā man borta grafiku, ja tas palīdz.

Old Aprīlis 23, 2008, 13:14
Administrator Group

Atveriet ierīču pārvaldnieku, tad primārā IDE kanālu, pārbaudiet cilnēm, tas ir PIO režīmā vai DMA?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 23, 2008, 13:19
Donors Group

ITS DMA režīmā, tā ir sekundārā ide kanālu, ja tas palīdz.
Old Aprīlis 23, 2008, 13:50
Administrator Group

Dažreiz diskus iesprūst kas PIO režīmā, kas izraisa sāpīgi lēna mašīna, bija vērts shot.
Old Aprīlis 23, 2008, 13:51
Administrator Group

Vai jums rādīt kaut ko līdzīgu Norton un McAfee.

Cik daudz RAM ir mašīna got?
Old Aprīlis 23, 2008, 13:58
Donors Group

Tāpat kā es teicu im darbojas avg free un man ir 256 MB RAM (32MB, ko izmanto uz kuģa, grafika)
Old Aprīlis 23, 2008, 15:42
Donors Group

Cik daudz no jūsu HD ir bez maksas? Arī tas nesāpēs iet uz 1gb RAM.
Old Aprīlis 23, 2008, 15:54
Administrator Group

Vai jūs darbojas XP, 256MB nekādā veidā nav tuvu pietiekami, un no pieredzes izraisīt lēnu datoru, visu dienu.

XP tikai vajadzības 256MB, tad jums ir visas jūsu programmatūras uc Stick vēl vismaz 512MB in, tas maksās zemesrieksti.
Old Aprīlis 24, 2008, 03:13
Donors Group

omg bija tas, ka visi allong? ok slikti ir nopirkt RAM, paldies par palīdzību guys!
Reply

Register

Bookmarks