menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Pomalý počítač bez príčiny

Reply

Thread Tools
Old 23. apríla 2008, 12:58
Darcu Skupina

Default Pomalý počítač bez príčiny

ok takže by to bola stávka do lotérie, ale pri najlepšej sem chodí. Mám základné počítačovej hre, ktorá bola pre mňa rokoch bolo beží veľmi pomaly a pre jej spec som videl polovicu svojho počítača spec bežať rýchlejšie, než to.

Som cirtin, že tieto veci arent spôsobuje, že:
  • vírus - Ja viem, nie je jeho vírus, pretože som urobil niekoľko reformats a vírus testuje rôzne vírusové skenery a jeho jasné
  • pozadí úlohy - to všetko beží na pozadí je AVG Free antivirus, mám postihnuté niektoré z ónoských základné služby vo Windows, rovnako
  • prenos súborov na pozadí - to je stále pomalý, keď dissconnected z mojej domácej sieti
Mám suspission že Theres niečo s mojím FSB, napríklad jeho príliš nízka. Tiež som sa, že jeho susspission barana deficitom, ale 256megabajt (mínus 32 MB VRAM) je dost isnt to? rovnako tak ako aj všetky informácie, ktoré potrebujete, je nižšia ako mabey môžete na to. na ceste aj so uložíte 3DMark skóre rovnako.

na ceste som palube grafika, či to pomohlo.

Old 23. apríla 2008, 13:14
Administrátor Skupina

Otvorte správca zariadenia potom primárny kanál IDE, kontrola kariet, je to v režime PIO alebo DMA?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. apríla 2008, 13:19
Darcu Skupina

jeho v DMA režime, tak sa sekundárnom kanála IDE, či to pomohlo.
Old 23. apríla 2008, 13:50
Administrátor Skupina

Občas narazíte na disky v PIO režimu, ktorá spôsobuje bolestivo pomalý stroj, bolo dobré šancu.
Old 23. apríla 2008, 13:51
Administrátor Skupina

Ste beží niečo podobného Norton alebo McAfee.

Koľko RAM má stroj dostal?
Old 23. apríla 2008, 13:58
Darcu Skupina

Ako som povedal im AVG zadarmo a mám 256 MB pamäte RAM (32 MB používané na palube grafika)
Old 23. apríla 2008, 15:42
Darcu Skupina

Koľko vašich HD je zadarmo? Taktiež by nemala bolieť ísť do 1GB RAM.
Old 23. apríla 2008, 15:54
Administrátor Skupina

Ste systémom XP, 256MB je nijak blízko dost a zo skúseností spôsobí pomalý PC, po celý deň.

XP sám potrebuje 256megabajt, potom máte všetky vaše softvér atď Stick aspoň v inom 512mb, bude cena arašidy.
Old 24. apríla 2008, 03:13
Darcu Skupina

OMG bolo, že všetky allong? ok chorí majú kúpiť niektoré ram, děkuji za pomoc, páni!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.