![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, це може бути розстріляні в темряві краще, але тут йдеться. У мене є основний комп'ютер, який грає мене протягом багатьох років, вона була дуже повільно працює для його специфікації, і я бачив комп'ютери половини Spec працювати швидше, ніж це. Я cirtin, що ці речі Arent змушуючи його:
До речі, я бортового графікою, якщо це допомагає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відкрийте диспетчер пристроїв потім Primary IDE каналі, перевірте вкладки, це в режимі PIO або DMA?
| |||
| |||
| У своєму режимі DMA, так вторинного каналу IDE, якщо це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Іноді диски застрягли в режимі PIO, який викликає болісно повільно машина була дуже зручна. |
|
| |||
| |||
| Ви біжите нічого подібного Нортон або McAfee. Скільки пам'яті має машині є? |
|
| |||
| |||
| Як я сказав їм Біг AVG Free і в мене 256 Мб ОЗУ (32MB використовували бортові графіка) |
|
| |||
| |||
| Скільки ваших HD є безкоштовним? Також не завадило б піти до 1 Гб оперативної пам'яті. |
|
| |||
| |||
| Ви Running XP, 256MB це жодним чином не досить близько, і з досвіду призведе до повільної роботи комп'ютера протягом усього дня. XP тільки потреби 256MB, то у вас є все програмне забезпечення вашої т.д. Stick мінімум 512MB в інший, це буде коштувати арахісу. |
|
| |||
| |||
| OMG було те, що всі allong? OK жорстокого потрібно купити RAM, спасибі за допомогу, хлопці! |