![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро замени дънната платка на компютъра ми, A Dell E310 измерение, а то няма да обувка горе. Търсите помогне по този проблем. Грешката код, който получих точно преди синия екран е бил изследван и хубав много всичко, което четете каза замени дънната платка, което аз направих. Аз съм се приема че тя е подходяща замяна, защото аз подредени директно от Dell. Малко по-фон, компютърът не би обувка преди о дънната платка или подмяна. Ihave взети вторичния SDRAM, че не е работа, аз tookthe графична карта, че не е работа, аз изключени всички периферни устройства, мишка, клавиатура и т.н., и че не workeither. Благодаря предварително за всяко помогне ...... разочарован. Стив |
|
| |||
| |||
| Може би той е с мощност проблем? В такъв случай, ще се нуждаем от нова PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Как можеш да кажеш, ако той е с мощност проблем? Всички светлини, вентилатор и т.н. стига тя просто няма да обувка горе. |
|
| |||
| |||
| Проверихте ли да видим дали на твърдия диск се причинява синия екран? Може да съществува идея за тестване на компютъра с различна просто, за да сте сигурни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чуваш ли някоя издава сигнал, когато машината се захранва нагоре?
| |||
| |||
| Дали тя идентичен дънната платка? Ако не е Windows XP няма да правилно обувка горе от HDD. Ти нужда към обувка от CD ROM и тичам ремонта функция ако възнамерявате съхранява оригиналния настройки. Иначе най-добре да преформатирате HD. О Да един друг момент. Ако стартирате Windows XP OEM версия, която е това, което ще получите от DELL, тогава "Майкрософт" няма да възстановите XP. Това е така, защото върху OEM издания на Windows XP на лиценз се казва, че монтирането на нова дънна платка е близък до нова машина! която изисква от вас да закупи друга версия на XP. Единственото изключение с OEM XP е, ако сте годни идентичен дънната платка. Виж уеб сайта на Microsoft за повече информация. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютър няма да Обувка Up: ( | TOA5T | Общи Хардуер Чат | 3 | 31 Окт 2008 04:16 |
| Моят компютър няма да зареждане на всички | navnut | Общи Хардуер Чат | 24 | 20-ти септември 2008 04:01 |
| Не може да се Обувка Компютърни | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 9 | 4 Август 2008 20:11 |
| Компютър няма да Обувка | steve05 | Windows операционни системи | 4 | 8 януари 2008 12:40 |
| Компютър няма да Обувка | shramek23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 14 Дек 2007 17:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |