menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Počítač nebude boot

Reply

Thread Nástroje
Old 17.listopadu 2007, 08:04
Nový člen skupiny

Default Počítač nebude boot

Nedávno jsem nahradil desce v mém počítači, a Dell Dimension E310 a nebude naběhnout. Hledáte pomoc na tento problém. Kód chyby jsem dostal těsně před modrou obrazovku byla prozkoumána a skoro vše, co jsem četl, řekl nahradí základní deska, kterou jsem udělal. Já jsem za předpokladu, že je správné, protože jsem náhradní objednat přímo od společnosti Dell. A trochu pozadí, počítač by naběhnout před o základní desce buď náhradní. Ihave přijata sekundárního SDRAM, že to nefunguje, já tookthe grafickou kartu, že to nefunguje, já Unplugged všech periferií, myši, klávesnice, atd., a že nebyly workeither.

Díky předem za pomoc ...... frustrovaný.

Steve
Old 17.listopadu 2007, 08:28
Člen Skupina

Možná je to moc problém? V takovém případě budete potřebovat nový PSU.

HTH
Old 17. listopadu 2007, 10:30
Nový člen skupiny

Jak můžete říci, zda se jedná o moc problém? Všechna světla, ventilátoru, atd. no tak to prostě nebude naběhnout.
Old 21.listopadu 2007, 15:26
Člen Skupina

Ptal jste se, zda je pevný disk způsobuje modrou obrazovku?

Může být nápad vyzkoušet v počítači s jinou jenom ujistit.
Old 21.listopadu 2007, 17:45
Dárce Skupina

Slyšíš žádné pípnutí, když je stroj zapnutí?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24.listopadu 2007, 12:45
Nový člen skupiny

Je to identické desce?

Pokud není systém Windows XP nebude správně naběhnout z HDD. Potřebujete bootovat z CD-ROM a spusťte opravách fungovat, pokud máte v úmyslu zachovat vaše původní nastavení. Jinak nejlepší přeformátujete HD.

Ach ano jeden další bod. Po spuštění systému Windows XP OEM verzi, která je, co dostanete od DELL, pak Microsoft nebude znovuzprovozněním XP. Důvodem je skutečnost, že na OEM verze Windows XP licence říká, že montáž nové desce se týká nového stroje! který vyžaduje, abyste nákupu jiného vydání XP. Jedinou výjimkou se OEM XP je vhodné, pokud si o identické desce. Viz webové stránky společnosti Microsoft pro bližší info.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.