![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem nahradil desce v mém počítači, a Dell Dimension E310 a nebude naběhnout. Hledáte pomoc na tento problém. Kód chyby jsem dostal těsně před modrou obrazovku byla prozkoumána a skoro vše, co jsem četl, řekl nahradí základní deska, kterou jsem udělal. Já jsem za předpokladu, že je správné, protože jsem náhradní objednat přímo od společnosti Dell. A trochu pozadí, počítač by naběhnout před o základní desce buď náhradní. Ihave přijata sekundárního SDRAM, že to nefunguje, já tookthe grafickou kartu, že to nefunguje, já Unplugged všech periferií, myši, klávesnice, atd., a že nebyly workeither. Díky předem za pomoc ...... frustrovaný. Steve |
|
| |||
| |||
| Možná je to moc problém? V takovém případě budete potřebovat nový PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Jak můžete říci, zda se jedná o moc problém? Všechna světla, ventilátoru, atd. no tak to prostě nebude naběhnout. |
|
| |||
| |||
| Ptal jste se, zda je pevný disk způsobuje modrou obrazovku? Může být nápad vyzkoušet v počítači s jinou jenom ujistit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slyšíš žádné pípnutí, když je stroj zapnutí?
| |||
| |||
| Je to identické desce? Pokud není systém Windows XP nebude správně naběhnout z HDD. Potřebujete bootovat z CD-ROM a spusťte opravách fungovat, pokud máte v úmyslu zachovat vaše původní nastavení. Jinak nejlepší přeformátujete HD. Ach ano jeden další bod. Po spuštění systému Windows XP OEM verzi, která je, co dostanete od DELL, pak Microsoft nebude znovuzprovozněním XP. Důvodem je skutečnost, že na OEM verze Windows XP licence říká, že montáž nové desce se týká nového stroje! který vyžaduje, abyste nákupu jiného vydání XP. Jedinou výjimkou se OEM XP je vhodné, pokud si o identické desce. Viz webové stránky společnosti Microsoft pro bližší info. |