![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam zamijenio matične ploče u mom računalu, a Dell Dimension E310 i neće boot up. Tražite pomoć na ovaj problem. The error code dobio sam uocci plavi ekran je istražen i ljepušan velik dio sve što sam pročitao, rekao je zamjena matične ploče što sam učinio. Ja sam uz pretpostavku da je odgovarajući zamjenski jer sam naručio izravno od Dell. Još malo pozadine, računalo ne bi čizma gore, prije ili zamjena matične ploče oba. Ihave preuzela sekundarni SDRAM se da nije 'funkcionirati, ja tookthe grafičkom karticom se da nije' funkcionirati, ja UNPLUGGED sve periferije, miš, tipkovnica, itd, a da nije workeither. Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć ...... frustriran. Steve |
|
| |||
| |||
| Možda je to power problem? U tom slučaju, morat ćete novi PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Kako možete reći ako je vlast problem? Sva svjetla, ventilator, itd. hajde samo neće boot up. |
|
| |||
| |||
| Jeste li provjerili da li je hard disk uzrokuje plavi ekran? Svibanj biti ideju za testiranje računala s drugu samo da se uvjerite. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li čuti bilo koji beeps kada je stroj powered up?
| |||
| |||
| Je li identična matičnoj ploči? Ako nije Windows XP neće ispravno čizma gore sa HDD. Morate čizma iz CD-ROM i pokrenite funkciju popravak ako namjeravate čuvanju vaše izvorne postavke. Inače najbolje reformatizovati HD. Oh yes jednoj drugoj točki. Ako pokrenete Windows XP OEM verzija koja je ono što će dobiti od Dell, zatim Microsoft neće reaktivirali XP. To je zato jer na OEM editions of Windows XP licence kaže da neuklapanje novu matičnu ploču je srodan na novi stroj! koja zahtijeva od vas kupiti drugi izdanje od XP. Jedini izuzetak sa OEM XP ako stane identična matičnoj ploči. Pogledajte Microsoft web stranice za više informacija. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Računalo neće Boot Up: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31. listopad 2008 04:16 |
| Moj računalo neće boot na svim | navnut | General Hardware Chat | 24 | 20. Ruj 2008 04:01 |
| Računalo ne može Boot | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4. kolovoz 2008 20:11 |
| Računalo neće Boot | steve05 | Windows Operating Systems | 4 | 8. siječanj 2008 12:40 |
| Računalo neće Boot | shramek23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 14. prosinac 2007 17:00 |
| Thread Tools | |
| |