![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Nemrég cserélni az alaplap és a számítógépet, a Dell Dimension e310, és nem indítható be. Looking for help e problémával. A hibakód kaptam előtt a kék képernyő volt kutatni, és szép sok mindent elolvastam mondta helyettesíti alaplap, amit tettem. Én vagyok, feltéve, hogy a megfelelő helyettesítő mert rendelhető közvetlenül a Dell. Egy kicsit a háttér, a számítógép nem indítható akár előzetes o az alaplap csere sem. Ihave venni a másodlagos SDRAM, hogy nem működik, azt tookthe grafikus kártya, hogy nem működik, azt unplugged a perifériák, az egér, a billentyűzet, stb, és hogy nem workeither.
Köszi előre is minden segítséget ...... meghiúsul. Steve |
|
|
|||
|
|||
|
Talán ez a teljesítmény a probléma? Abban az esetben, akkor szüksége lesz egy új tápegység.
HTH |
|
|
|||
|
|||
|
Hogyan tudja mondani, ha ez a teljesítmény a probléma? Mind a világítás, ventilátor, stb gyere csak nem fog boot up.
|
|
|
|||
|
|||
|
Van ellenőrizni, hogy a merevlemez okozza a kék képernyő?
Lehet egy ötletet, hogy tesztelje a számítógépet a másikat csak a biztonság kedvéért. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hallja minden sípol, ha a készülék ki van?
|
|||
|
|||
|
Ez azonos az alaplap?
Ha nem a Windows XP nem indítható megfelelően fel a HDD. Be kell indítani a CD-ROM, és futtassa a javítási funkció Ha tartva az eredeti beállítások. Egyébként a legjobb arra, hogy a HD. Ja, igen még egy pont. Ha futtatja a Windows XP OEM verzió, amelyet mi lesz a DELL, akkor a Microsoft nem fogja reaktiválhatja XP. Ez azért van, mert az OEM Windows XP kiadásaiban a licenc azt mondja, hogy egy új berendezési alaplap hasonló új gép! amely előírja, ha a vásárlás más kiadás XP. Az egyetlen kivétel az OEM XP ha alkalmas azonos alaplap. Microsoft weboldalán több info. |