פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

המחשב יבצע אתחול לא

Reply

שרשרת כלים
Old 17 נובמבר 2007, 08:04
קבוצת חברות חדשות

Default המחשב יבצע אתחול לא

לאחרונה החליף את לוח האם של המחשב שלי, ממד של Dell E310, והוא לא יהיה עד האתחול. זקוק לעזרה על בעיה זו. קוד השגיאה קיבלתי רק לפני מסך כחול היה מחקר די הרבה הכל קראתי אמר להחליף לוח האם, אשר עשיתי. אני בהנחה שזה ראוי כי הורה על החלפת ישירות Dell. עוד קצת רקע, המחשב לא היה עד לפני אתחול O או החלפת לוח האם. Ihave נלקח המשנית SDRAM כי לא עובד, אני tookthe כי כרטיס המסך לא עובד, אני כל unplugged היקפיים, עכבר, מקלדת, וכו 'וכי לא workeither.

תודה מראש על כל עזרה ...... מתוסכל.

סטיב
Old 17 נובמבר 2007, 08:28
חבר קבוצת

אולי זהו כוח הבעיה? במקרה זה, יהיה עליך חדשה PSU.

HTH
Old 17 נובמבר 2007, 10:30
קבוצת חברות חדשות

איך אתה יכול לדעת אם מדובר בבעיה כוח? כל האורות, אוהד, וכו 'קדימה זה לא רק אתחול למעלה.
Old 21 נובמבר 2007, 15:26
חבר קבוצת

האם בדקו כדי לראות אם הכונן הקשיח הוא הגורם מסך כחול?

יכול להיות רעיון לבדוק את המחשב עם אחד אחר, רק כדי לוודא.
Old 21 נובמבר 2007, 17:45
קבוצת תורמים

אתה שומע כל beeps כאשר הוא מופעל על המחשב?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24 נובמבר 2007, 12:45
קבוצת חברות חדשות

האם זה זהה של לוח האם?

אם לא ב-Windows XP לא תקין האתחול למעלה מ HDD. אתה צריך לאתחל מהתקליטור ROM לתקן ולהפעיל את הפונקציה אם אתה מתכוון לשמור את ההגדרות המקוריות. אם לא הכי טוב כדי לאתחל מחדש HD.

אה כן אחד אחר נקודה. אם אתה מפעיל את Windows XP OEM גרסה שהיא תקבל מ Dell, אז מיקרוסופט לא יפעילו מחדש XP. הסיבה לכך היא כי ב-OEM של מהדורת Windows XP הרישיון אומר כי מדידה חדשה לוח האם הוא akin חדשה המכונה! אשר מחייב אותך לרכוש מהדורה אחרת של XP. היוצא מן הכלל היחיד הוא עם XP OEM אם אתה בכושר זהה של לוח האם. ראה באתר האינטרנט של Microsoft לקבלת מידע.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.