![]() |
|
|
|||
|
|||
|
לאחרונה החליף את לוח האם של המחשב שלי, ממד של Dell E310, והוא לא יהיה עד האתחול. זקוק לעזרה על בעיה זו. קוד השגיאה קיבלתי רק לפני מסך כחול היה מחקר די הרבה הכל קראתי אמר להחליף לוח האם, אשר עשיתי. אני בהנחה שזה ראוי כי הורה על החלפת ישירות Dell. עוד קצת רקע, המחשב לא היה עד לפני אתחול O או החלפת לוח האם. Ihave נלקח המשנית SDRAM כי לא עובד, אני tookthe כי כרטיס המסך לא עובד, אני כל unplugged היקפיים, עכבר, מקלדת, וכו 'וכי לא workeither.
תודה מראש על כל עזרה ...... מתוסכל. סטיב |
|
|
|||
|
|||
|
אולי זהו כוח הבעיה? במקרה זה, יהיה עליך חדשה PSU.
HTH |
|
|
|||
|
|||
|
איך אתה יכול לדעת אם מדובר בבעיה כוח? כל האורות, אוהד, וכו 'קדימה זה לא רק אתחול למעלה.
|
|
|
|||
|
|||
|
האם בדקו כדי לראות אם הכונן הקשיח הוא הגורם מסך כחול?
יכול להיות רעיון לבדוק את המחשב עם אחד אחר, רק כדי לוודא. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה שומע כל beeps כאשר הוא מופעל על המחשב?
|
|||
|
|||
|
האם זה זהה של לוח האם?
אם לא ב-Windows XP לא תקין האתחול למעלה מ HDD. אתה צריך לאתחל מהתקליטור ROM לתקן ולהפעיל את הפונקציה אם אתה מתכוון לשמור את ההגדרות המקוריות. אם לא הכי טוב כדי לאתחל מחדש HD. אה כן אחד אחר נקודה. אם אתה מפעיל את Windows XP OEM גרסה שהיא תקבל מ Dell, אז מיקרוסופט לא יפעילו מחדש XP. הסיבה לכך היא כי ב-OEM של מהדורת Windows XP הרישיון אומר כי מדידה חדשה לוח האם הוא akin חדשה המכונה! אשר מחייב אותך לרכוש מהדורה אחרת של XP. היוצא מן הכלל היחיד הוא עם XP OEM אם אתה בכושר זהה של לוח האם. ראה באתר האינטרנט של Microsoft לקבלת מידע. |