mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Kompiuteris bus ne boot

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 17, 2007, 08:04
Naujas Narys

Default Kompiuteris bus ne boot

Aš neseniai pakeista pagrindinė plokštė mano kompiuteryje, Dell Dimension E310, ir tai bus ne boot up. Reikia pagalbos dėl šios problemos. Klaidos kodas gavau vos prieš mėlyname ekrane, buvo ištirtos ir beveik viską perskaityti pasakė pakeisti pagrindinę plokštę, kuri aš. Aš jei jis tinkamai pakeisti nes man užsisakyti tiesiogiai iš "Dell". Tiek daugiau fone, kompiuteris nebus paleisti, o anksčiau plokštės pakeitimas arba. Ihave imtis antrinio SDRAM, kad nėra darbo, aš tookthe grafikos plokštę, kad nėra darbo, aš unplugged visus išorinius įrenginius, pelė, klaviatūra ir tt, ir kad nebuvo workeither.

Thanks in advance for any help ...... nusivylė.

Steve
Old Lapkritis 17, 2007, 08:28
Narys

Galbūt tai yra maitinimo problema? Tokiu atveju, jums reikia naujo PSU.

HTH
Old Lapkritis 17, 2007, 10:30
Naujas Narys

Kaip tu gali pasakyti, jei jis galios problema? Visi apšvietimas, ventiliatorius, etc ateiti jis tiesiog nebus įkeliama.
Old Lapkritis 21, 2007, 15:26
Narys

Ar turite patikrinti, ar kietajame diske kelia mėlynas ekranas?

Gali būti idėja patikrinti kompiuterį su skirtingų vieno tik, kad įsitikinti.
Old Lapkritis 21, 2007, 17:45
Donorų grupės

Ar girdi, bet pypteli, kai aparatas yra varomas ne?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Lapkritis 24, 2007, 12:45
Naujas Narys

Ar jis tapatus plokštę?

Jeigu ne Windows XP nebus tinkamai įkeliama iš HDD. You need to boot from CD-ROM ir paleisti taisymo funkcijos Jei ketinate laikyti savo pradinius parametrus. Priešingu atveju geriausiai performatuoti HD.

Oh yes vieną tašką. Jei jūs naudojate Windows XP OEM versija, kuri yra tai, ką gausite iš DELL, tada "Microsoft" nebus aktyvuoti XP. Tai yra todėl, kad dėl OEM versijos "Windows XP" licencijos sako, kad įrengiant naują plokštę yra panašus į naują mašiną! kuri reikalauja iš jūsų pirkti kitą XP leidimas. Vienintelė išimtis OEM XP, jei jums tinka vienodi plokštę. Ieškokite Microsoft svetainėje for more info.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuteryje nebus įkeliama: ( TOA5T General Hardware Chat 3 31 spalis 2008 04:16
Mano kompiuteris bus ne boot visais navnut General Hardware Chat 24 20 rugsėjis 2008 04:01
Can't Boot Computer morrowj112 General Hardware Chat 9 4 rugpjūtis 2008 20:11
Kompiuteryje nebus Įkėlimo steve05 Windows "operacinės sistemos 4 8 sausis 2008 12:40
Kompiuteris bus ne boot shramek23 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 14 gruodis 2007 17:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.