![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai pakeista pagrindinė plokštė mano kompiuteryje, Dell Dimension E310, ir tai bus ne boot up. Reikia pagalbos dėl šios problemos. Klaidos kodas gavau vos prieš mėlyname ekrane, buvo ištirtos ir beveik viską perskaityti pasakė pakeisti pagrindinę plokštę, kuri aš. Aš jei jis tinkamai pakeisti nes man užsisakyti tiesiogiai iš "Dell". Tiek daugiau fone, kompiuteris nebus paleisti, o anksčiau plokštės pakeitimas arba. Ihave imtis antrinio SDRAM, kad nėra darbo, aš tookthe grafikos plokštę, kad nėra darbo, aš unplugged visus išorinius įrenginius, pelė, klaviatūra ir tt, ir kad nebuvo workeither. Thanks in advance for any help ...... nusivylė. Steve |
|
| |||
| |||
| Galbūt tai yra maitinimo problema? Tokiu atveju, jums reikia naujo PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Kaip tu gali pasakyti, jei jis galios problema? Visi apšvietimas, ventiliatorius, etc ateiti jis tiesiog nebus įkeliama. |
|
| |||
| |||
| Ar turite patikrinti, ar kietajame diske kelia mėlynas ekranas? Gali būti idėja patikrinti kompiuterį su skirtingų vieno tik, kad įsitikinti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar girdi, bet pypteli, kai aparatas yra varomas ne?
| |||
| |||
| Ar jis tapatus plokštę? Jeigu ne Windows XP nebus tinkamai įkeliama iš HDD. You need to boot from CD-ROM ir paleisti taisymo funkcijos Jei ketinate laikyti savo pradinius parametrus. Priešingu atveju geriausiai performatuoti HD. Oh yes vieną tašką. Jei jūs naudojate Windows XP OEM versija, kuri yra tai, ką gausite iš DELL, tada "Microsoft" nebus aktyvuoti XP. Tai yra todėl, kad dėl OEM versijos "Windows XP" licencijos sako, kad įrengiant naują plokštę yra panašus į naują mašiną! kuri reikalauja iš jūsų pirkti kitą XP leidimas. Vienintelė išimtis OEM XP, jei jums tinka vienodi plokštę. Ieškokite Microsoft svetainėje for more info. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteryje nebus įkeliama: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2008 04:16 |
| Mano kompiuteris bus ne boot visais | navnut | General Hardware Chat | 24 | 20 rugsėjis 2008 04:01 |
| Can't Boot Computer | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4 rugpjūtis 2008 20:11 |
| Kompiuteryje nebus Įkėlimo | steve05 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 sausis 2008 12:40 |
| Kompiuteris bus ne boot | shramek23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 gruodis 2007 17:00 |
| Temos įrankiai | |
| |