mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Dators nav boot

Reply

Thread Tools
Old Novembris 17, 2007, 08:04
New Member Group

Default Dators nav boot

Es nesen aizstāj mātesplati manā datorā, Dell Dimension E310, un tas nav boot up. Looking for help par šo problēmu. Kļūdas kods es saņēmu tieši pirms zilo ekrānu tika izpētītas un diezgan daudz viss es izlasīju teica nomainīt mātesplati, kas man bija. Es esmu pieņemot, ka tas ir pareizi rezerves, jo man lika tieši no Dell. Nedaudz vairāk fons, dators nav boot up iepriekšēja o mātesplates nomaiņas vai nu. Ihave jāņem vidējā SDRAM, ka nestrādāja, es tookthe grafikas karti, kas nestrādāja, es atvienots visas perifērijas, Mouse, keyboard, uc, un ka nav workeither.

Paldies jau iepriekš par jebkādu palīdzību ...... neapmierināti.

Steve
Old Novembris 17, 2007, 08:28
Loceklis

Default Dators nav boot

Varbūt tas ir varas problēma? Tādā gadījumā jums būs nepieciešama jaunu PSU.

HTH
Old Novembris 17, 2007, 10:30
New Member Group

Default Dators nav boot

Kā jūs varat noteikt, vai tā ir varas problēma? Visas gaismas, ventilators, utt come on tas vienkārši nav boot up.
Old Novembris 21, 2007, 15:26
Loceklis

Default Dators nav boot

Vai jūs pārbauda, lai noskaidrotu, cietais disks rada blue screen?

Var būt ideja pārbaudīt datoru ar citu atbildi tikai, lai pārliecinātos.
Old Novembris 21, 2007, 17:45
Donors Group

Default Dators nav boot

Vai jūs uzklausīt jebkuru pīkstieni tad, kad mašīna ir ieslēgts?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Novembris 24, 2007, 12:45
New Member Group

Default Dators nav boot

Tas ir identisks mātesplatē?

Ja tā nav Windows XP netiks pienācīgi boot up no HDD. Jums nepieciešams palaist no CD rom un palaist labošanas funkciju, ja Jūs plānojat saglabāt savu sākotnējo iestatījumu. Pretējā gadījumā labāk pārformatēt HD.

Ak, jā vienā citā vietā. Ja jūs darbināt Windows XP OEM versiju, kas ir tas, ko Jūs saņemat no DELL, tad microsoft netiks aktivizēt XP. Tas ir tāpēc, ka OEM izdevumos Windows XP licence saka, ka montāžas jaunu mātesplati līdzinās jaunu mašīnu! kas liek jums iegādāties citu izdevumu XP. Vienīgais izņēmums ar OEM XP ir, ja jums piemērotu identisku mātesplati. Skatiet Microsoft vietni, lai vairāk info.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.