![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nesen aizstāj mātesplati manā datorā, Dell Dimension E310, un tas nav boot up. Looking for help par šo problēmu. Kļūdas kods es saņēmu tieši pirms zilo ekrānu tika izpētītas un diezgan daudz viss es izlasīju teica nomainīt mātesplati, kas man bija. Es esmu pieņemot, ka tas ir pareizi rezerves, jo man lika tieši no Dell. Nedaudz vairāk fons, dators nav boot up iepriekšēja o mātesplates nomaiņas vai nu. Ihave jāņem vidējā SDRAM, ka nestrādāja, es tookthe grafikas karti, kas nestrādāja, es atvienots visas perifērijas, Mouse, keyboard, uc, un ka nav workeither.
Paldies jau iepriekš par jebkādu palīdzību ...... neapmierināti. Steve |
|
|
|||
|
|||
|
Varbūt tas ir varas problēma? Tādā gadījumā jums būs nepieciešama jaunu PSU.
HTH |
|
|
|||
|
|||
|
Kā jūs varat noteikt, vai tā ir varas problēma? Visas gaismas, ventilators, utt come on tas vienkārši nav boot up.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai jūs pārbauda, lai noskaidrotu, cietais disks rada blue screen?
Var būt ideja pārbaudīt datoru ar citu atbildi tikai, lai pārliecinātos. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai jūs uzklausīt jebkuru pīkstieni tad, kad mašīna ir ieslēgts?
|
|||
|
|||
|
Tas ir identisks mātesplatē?
Ja tā nav Windows XP netiks pienācīgi boot up no HDD. Jums nepieciešams palaist no CD rom un palaist labošanas funkciju, ja Jūs plānojat saglabāt savu sākotnējo iestatījumu. Pretējā gadījumā labāk pārformatēt HD. Ak, jā vienā citā vietā. Ja jūs darbināt Windows XP OEM versiju, kas ir tas, ko Jūs saņemat no DELL, tad microsoft netiks aktivizēt XP. Tas ir tāpēc, ka OEM izdevumos Windows XP licence saka, ka montāžas jaunu mātesplati līdzinās jaunu mašīnu! kas liek jums iegādāties citu izdevumu XP. Vienīgais izņēmums ar OEM XP ir, ja jums piemērotu identisku mātesplati. Skatiet Microsoft vietni, lai vairāk info. |