![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno zastępuje płyta główna w moim komputerze, a Dell Dimension E310 i nie będzie rozruchu. Potrzebujesz pomocy na temat tego problemu. Kod błędu otrzymałem tuż przed niebieski ekran został zbadany i pretty much everything I read powiedział płyta, która zastąpi zrobiłem. Ja zakładając, że jest ono właściwe zastąpienie bo sortowane bezpośrednio z firmą Dell. Trochę więcej w tle, komputer nie rozruchu przed o płycie głównej albo zastąpienia. Ihave podjęte wtórnego SDRAM, że nie działał, ja tookthe karty graficznej, że nie działał, ja odłączony wszystkie urządzenia peryferyjne, myszy, klawiatury, itp, a nie workeither. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc ...... frustracji. Steve |
|
| |||
| |||
| Być może jest to problem zasilania? W takim przypadku musisz nowego PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Jak można powiedzieć czy jest to problem zasilania? Wszystkie światła, wentylatora, itp chodź po prostu nie będzie rozruchu. |
|
| |||
| |||
| Czy sprawdzane, aby sprawdzić, czy dysk twardy jest przyczyną niebieski ekran? Może być pomysł, aby przetestować komputer z inną tylko, aby upewnić się. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Słyszysz wszelkie sygnały, gdy urządzenie jest zasilane up?
| |||
| |||
| Czy identyczne płyty głównej? Jeśli nie Windows XP nie będzie prawidłowo rozruchu z HDD. Musisz uruchomić komputer z płyty CD i uruchomić funkcję naprawy, jeśli zamierzają zachowaniu oryginalnego ustawienia. Najlepszym wypadku do formatu HD. Oh yes jednego innego punktu. Po uruchomieniu systemu Windows XP w wersji OEM, który jest co otrzymasz od DELL, a następnie Microsoft nie reaktywować XP. Dzieje się tak, ponieważ na OEM wydań Windows XP licencji mówi, że montaż nowej płyty głównej jest zbliżona do nowej maszyny! która wymaga zakupu innej edycji XP. Jedyny wyjątek z OEM XP jeśli pasują identyczne płyty głównej. Zobacz na stronie internetowej firmy Microsoft, aby uzyskać więcej informacji. |
![]() |
|
| Zakładki |