mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Computerul nu va boot

Reply

Thread Tools
Old 17 noiembrie 2007, 08:04
Noile state Group

Default Computerul nu va boot

Recent am inlocuit placa de bază, în calculatorul meu, un Dell Dimension E310, şi acesta nu va boot-te. Aveţi nevoie de ajutor în această problemă. De cod de eroare am primit chiar înainte de ecran albastru a fost cercetate şi cam tot ce-am citit spus înlocuiţi placa de bază pe care am facut-o. Sunt presupunând că este un înlocuitor pentru ca am comandat direct de la Dell. Un pic mai mult de fond, în care computerul nu va boot înainte o placa de bază, fie de înlocuire. Ihave luate secundare SDRAM faptul că nu au de lucru, am tookthe placă grafică faptul că nu au de lucru, am unplugged toate periferice, mouse, tastatura, etc si care nu au workeither.

Multumesc anticipat pentru orice ajutor ...... frustrat.

Steve
Old 17 noiembrie 2007, 08:28
Grupul de stat

Poate că aceasta este o problemă de putere? În acest caz, veţi avea nevoie de un nou PSU.

HTH
Old 17 noiembrie 2007, 10:30
Noile state Group

Cum poţi să-i spuneţi, dacă aceasta este o problemă de putere? Toate luminile, fan, etc veni pe ea doar nu va boot-te.
Old 21 noiembrie 2007, 15:26
Grupul de stat

Ai verificat, pentru a vedea dacă hard-disk este cauza de ecran albastru?

Poate fi o idee pentru a testa computerul cu un altul doar pentru a vă asigura.
Old 21 noiembrie 2007, 17:45
Grupul de donator

Ai auzit nici sunetele în cazul în care este alimentat la maşină?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24 noiembrie 2007, 12:45
Noile state Group

Este o placa de bază identice?

Dacă nu este Windows XP nu va corect de boot de la HDD. Trebuie să boot-eze de pe CD-ROM şi rula repararea funcţie dacă intenţionaţi să vă setările iniţiale. Altfel, cel mai bun pentru a reformat HD.

Oh da un alt punct. Dacă executaţi o versiune OEM Windows XP care este ceea ce vei primi de la Dell, apoi Microsoft nu va reactiva XP. Aceasta se datorează faptului că pe OEM ediţiile de Windows XP de licenţă spune că o nouă montare placa de bază este asemănătoare cu o nouă maşină! care vă solicită să cumpere o altă ediţie a XP. Singura excepţie de OEM cu XP este dacă te potrivesti identice o placa de bază. A se vedea site-ul web al Microsoft pentru mai multe informaţii.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.