![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Recent am inlocuit placa de bază, în calculatorul meu, un Dell Dimension E310, şi acesta nu va boot-te. Aveţi nevoie de ajutor în această problemă. De cod de eroare am primit chiar înainte de ecran albastru a fost cercetate şi cam tot ce-am citit spus înlocuiţi placa de bază pe care am facut-o. Sunt presupunând că este un înlocuitor pentru ca am comandat direct de la Dell. Un pic mai mult de fond, în care computerul nu va boot înainte o placa de bază, fie de înlocuire. Ihave luate secundare SDRAM faptul că nu au de lucru, am tookthe placă grafică faptul că nu au de lucru, am unplugged toate periferice, mouse, tastatura, etc si care nu au workeither. Multumesc anticipat pentru orice ajutor ...... frustrat. Steve |
|
| |||
| |||
| Poate că aceasta este o problemă de putere? În acest caz, veţi avea nevoie de un nou PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Cum poţi să-i spuneţi, dacă aceasta este o problemă de putere? Toate luminile, fan, etc veni pe ea doar nu va boot-te. |
|
| |||
| |||
| Ai verificat, pentru a vedea dacă hard-disk este cauza de ecran albastru? Poate fi o idee pentru a testa computerul cu un altul doar pentru a vă asigura. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai auzit nici sunetele în cazul în care este alimentat la maşină?
| |||
| |||
| Este o placa de bază identice? Dacă nu este Windows XP nu va corect de boot de la HDD. Trebuie să boot-eze de pe CD-ROM şi rula repararea funcţie dacă intenţionaţi să vă setările iniţiale. Altfel, cel mai bun pentru a reformat HD. Oh da un alt punct. Dacă executaţi o versiune OEM Windows XP care este ceea ce vei primi de la Dell, apoi Microsoft nu va reactiva XP. Aceasta se datorează faptului că pe OEM ediţiile de Windows XP de licenţă spune că o nouă montare placa de bază este asemănătoare cu o nouă maşină! care vă solicită să cumpere o altă ediţie a XP. Singura excepţie de OEM cu XP este dacă te potrivesti identice o placa de bază. A se vedea site-ul web al Microsoft pentru mai multe informaţii. |