![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som nahradil doske v mojom počítači, a Dell Dimension E310 a nebude naběhnout. Hľadáte pomoc na tento problém. Kód chyby som dostal tesne pred modrú obrazovku bola preskúmaná a skoro všetko, čo som čítal, povedal nahradí základná doska, ktorú som urobil. Já jsem za predpokladu, že je správne, pretože som náhradné objednať priamo od spoločnosti Dell. A trochu pozadie, počítač by naběhnout pred o základnej doske buď náhradné. Ihave prijať sekundárneho SDRAM, že to nefunguje, já tookthe grafickú kartu, že to nefunguje, já Unplugged všetkých periférií, myši, klávesnice, atď, a že neboli workeither. Vďaka vopred za pomoc ...... frustrovaní. Steve |
|
| |||
| |||
| Možno je to moc problém? V takom prípade budete potrebovať nový PSU. HTH |
|
| |||
| |||
| Ako môžete povedať, či sa jedná o moc problém? Všetky svetla, ventilátora, atď no tak to jednoducho nebude naběhnout. |
|
| |||
| |||
| Ptal ste sa, či je pevný disk spôsobuje modrú obrazovku? Môže byť nápad vyskúšať v počítači s inou jenom uistiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poèuješ žiadne pípnutie, keď je stroj zapnutí?
| |||
| |||
| Je to identické doske? Ak nie je systém Windows XP nebude správne naběhnout z HDD. Potrebujete bootovat z CD-ROM a spustite opravách fungovať, ak máte v úmysle zachovať vaše pôvodné nastavenia. Inak najlepšie přeformátujete HD. Ach áno jeden ďalší bod. Po spustení systému Windows XP OEM verziu, ktorá je, čo dostanete od DELL, potom Microsoft nebude opätovnej XP. Dôvodom je skutočnosť, že na OEM verzie Windows XP licencie hovorí, že montáž novej doske sa týka nového stroja! ktorý vyžaduje, aby ste nákupe iného vydanie XP. Jedinou výnimkou sa OEM XP je vhodné, ak si o identické doske. Pozri webové stránky spoločnosti Microsoft pre bližšie info. |