мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Рачунар неће боот

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Мар 2007, 08:04
Нови члан групе

Недавно сам заменио матичне плоче у мом рачунару, а Делл Дименсион Е310 и неће боот уп. Тражите помоћ на овај проблем. Тхе еррор цоде добио сам уоцци плави екран је истражени и згодан велик део све што сам прочитао, рекао је замена матичне плоче што сам учинио. Ја сам уз претпоставку да је одговарајући замјенски јер сам наручио директно од Делл. Још мало позадине, рачунар не би чизма сеттле, пре или замена матичне плоче оба. Ихаве преузела секундарни СДРАМ се да није 'посао, ја тооктхе графичком картицом се да није' посао, ја УНПЛУГГЕД све периферије, миш, тастатура, итд, а да није уоркеитхер.

Хвала унапред за било какву помоћ ...... фрустриран.

Стеве
Old 17. Мар 2007, 08:28
Мембер Гроуп

Можда је то поуер проблем? У том случају, мораћете да нови псу.

ХТХ
Old 17. новембар 2007, 10:30
Нови члан групе

Како можете рећи ако је власт проблем? Сва светла, вентилатор, итд хајде само неће боот уп.
Old 21. Мар 2007, 15:26
Мембер Гроуп

Јесте ли проверили да ли је хард диск узрокује плави екран?

Мај бити идеју за тестирање рачунара са другу само да се уверите.
Old 21. Мар 2007, 17:45
Донаторска Група

Да ли чути било који беепс када је машина поуеред уп?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 24. Мар 2007, 12:45
Нови члан групе

Да ли је идентична матичној плочи?

Ако није Уиндоус КСП неће исправно чизма сеттле са ХДД. Треба да чизма из ЦД-РОМ и покрените функцију поправку ако намеравате чувању ваше оригиналне поставке. Иначе најбоље реформатизовати ХД.

Ох ыес једној другој тачки. Ако покренете Уиндоус КСП ОЕМ верзија која је оно што ће добити од Делл, затим Мицрософт неће поново активирали КСП. То је зато јер на ОЕМ Едитионс оф Уиндоус КСП лиценце каже да неуклапање нову матичну плочу је сродан на нови машина! која захтева од вас да купите други издање од КСП. Једини изузетак са ОЕМ КСП ако стане идентична матичној плочи. Погледајте Мицрософт Уеб странице за више информација.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц