![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам заменио матичне плоче у мом рачунару, а Делл Дименсион Е310 и неће боот уп. Тражите помоћ на овај проблем. Тхе еррор цоде добио сам уоцци плави екран је истражени и згодан велик део све што сам прочитао, рекао је замена матичне плоче што сам учинио. Ја сам уз претпоставку да је одговарајући замјенски јер сам наручио директно од Делл. Још мало позадине, рачунар не би чизма сеттле, пре или замена матичне плоче оба. Ихаве преузела секундарни СДРАМ се да није 'посао, ја тооктхе графичком картицом се да није' посао, ја УНПЛУГГЕД све периферије, миш, тастатура, итд, а да није уоркеитхер. Хвала унапред за било какву помоћ ...... фрустриран. Стеве |
|
| |||
| |||
| Можда је то поуер проблем? У том случају, мораћете да нови псу. ХТХ |
|
| |||
| |||
| Како можете рећи ако је власт проблем? Сва светла, вентилатор, итд хајде само неће боот уп. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли проверили да ли је хард диск узрокује плави екран? Мај бити идеју за тестирање рачунара са другу само да се уверите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли чути било који беепс када је машина поуеред уп?
| |||
| |||
| Да ли је идентична матичној плочи? Ако није Уиндоус КСП неће исправно чизма сеттле са ХДД. Треба да чизма из ЦД-РОМ и покрените функцију поправку ако намеравате чувању ваше оригиналне поставке. Иначе најбоље реформатизовати ХД. Ох ыес једној другој тачки. Ако покренете Уиндоус КСП ОЕМ верзија која је оно што ће добити од Делл, затим Мицрософт неће поново активирали КСП. То је зато јер на ОЕМ Едитионс оф Уиндоус КСП лиценце каже да неуклапање нову матичну плочу је сродан на нови машина! која захтева од вас да купите други издање од КСП. Једини изузетак са ОЕМ КСП ако стане идентична матичној плочи. Погледајте Мицрософт Уеб странице за више информација. |