az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Bilgisayar olacaktır önyükleme

Reply

Konu Araçları
Old 17 Kasım 2007, 08:04
Yeni Üye Grubu

Son benim bilgisayar, bir Dell Dimension E310 olarak anakart değiştirilir ve sadece önyükleme kadar. Bu sorun hakkında yardım için arıyorsunuz. Ben mavi ekran hemen önce aldığınız hata kodu ve hemen hemen her şeyi ben ben yaptım anakart yerini söyledi okumak araştırılmış oldu. Bunu uygun bir yerine, çünkü doğrudan Dell sipariş olduğunu varsayarak duyuyorum. Biraz daha arka planda, bilgisayar da önyükleme kadar önce ya anakart değiştirme ya. Ihave kapatılmamış didn't work ikincil SDRAM alınmış, ben tookthe kart didn't work out, bütün çevre, fare, klavye, vs unplugged ve workeither didn't grafikler.

Herhangi bir yardım ...... sinirli için şimdiden teşekkür ederiz.

Steve
Old 17 Kasım 2007, 08:28
Üye Grubu

Belki de bir güç sorunu nedir? Bu durumda, yeni bir PSU gerekir.

HTH
Old 17 Kasım 2007, 10:30
Yeni Üye Grubu

Eğer bir güç sorun olduğunu nasıl anlarım? Tüm ışıklar, hayranların, vb üzerinde sadece olacak önyükleme geliştirdi.
Old 21 Kasım 2007, 15:26
Üye Grubu

Eğer sabit sürücü mavi ekran neden olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

May sadece emin olmak için farklı bir bilgisayarda test etmek için bir fikir olabilir.
Old 21 Kasım 2007, 17:45
Bağış Grubu

Herhangi bir bip sesi duyulur zaman makine kadar powered duyuyor musun?

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 24 Kasım 2007, 12:45
Yeni Üye Grubu

Bir aynı anakart var mı?

Windows XP, HDD'den daha düzgün önyükleme kadar çıkaracağız. Sen boot CD ROM'undan ihtiyacınız varsa orijinal ayarları tutmak niyetindeyiz tamir işlevini çalıştırın. Aksi takdirde en biçimlendirirseniz HD için.

Evet bir başka nokta. Eğer bu DELL ne karşılaşacaksınız XP OEM sürümü Windows çalıştırdığınızda, Microsoft değil XP yeniden etkinleştirecektir. Bu lisans XP pencerelerin OEM sürümlerinde çünkü üzerinde olduğunu uyan yeni anakart yeni bir makineye benzer olduğunu söylüyor! olan XP'nin bir sürümü satın almak gerekir. Eğer aynı anakart uygun OEM XP ile tek istisna değildir. Daha fazla bilgi için Microsoft web sitesine bakın.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından