![]() |
|
| |||
| |||
| Son benim bilgisayar, bir Dell Dimension E310 olarak anakart değiştirilir ve sadece önyükleme kadar. Bu sorun hakkında yardım için arıyorsunuz. Ben mavi ekran hemen önce aldığınız hata kodu ve hemen hemen her şeyi ben ben yaptım anakart yerini söyledi okumak araştırılmış oldu. Bunu uygun bir yerine, çünkü doğrudan Dell sipariş olduğunu varsayarak duyuyorum. Biraz daha arka planda, bilgisayar da önyükleme kadar önce ya anakart değiştirme ya. Ihave kapatılmamış didn't work ikincil SDRAM alınmış, ben tookthe kart didn't work out, bütün çevre, fare, klavye, vs unplugged ve workeither didn't grafikler. Herhangi bir yardım ...... sinirli için şimdiden teşekkür ederiz. Steve |
|
| |||
| |||
| Belki de bir güç sorunu nedir? Bu durumda, yeni bir PSU gerekir. HTH |
|
| |||
| |||
| Eğer bir güç sorun olduğunu nasıl anlarım? Tüm ışıklar, hayranların, vb üzerinde sadece olacak önyükleme geliştirdi. |
|
| |||
| |||
| Eğer sabit sürücü mavi ekran neden olup olmadığını kontrol ettiniz mi? May sadece emin olmak için farklı bir bilgisayarda test etmek için bir fikir olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir bip sesi duyulur zaman makine kadar powered duyuyor musun?
| |||
| |||
| Bir aynı anakart var mı? Windows XP, HDD'den daha düzgün önyükleme kadar çıkaracağız. Sen boot CD ROM'undan ihtiyacınız varsa orijinal ayarları tutmak niyetindeyiz tamir işlevini çalıştırın. Aksi takdirde en biçimlendirirseniz HD için. Evet bir başka nokta. Eğer bu DELL ne karşılaşacaksınız XP OEM sürümü Windows çalıştırdığınızda, Microsoft değil XP yeniden etkinleştirecektir. Bu lisans XP pencerelerin OEM sürümlerinde çünkü üzerinde olduğunu uyan yeni anakart yeni bir makineye benzer olduğunu söylüyor! olan XP'nin bir sürümü satın almak gerekir. Eğer aynı anakart uygun OEM XP ile tek istisna değildir. Daha fazla bilgi için Microsoft web sitesine bakın. |