менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Комп'ютер не завантажується

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 листопада 2007, 08:04
Нові члени групи

Default Комп'ютер не завантажується

Нещодавно я замінив материнську плату в моєму комп'ютері Dell Dimension E310, і це буде не завантажитися. Вам потрібна допомога з цієї проблеми. Код помилки я отримав незадовго до синього екрану була досліджена і майже все, що я читав сказав замінити материнську плату, яку я зробив. Я припускаю, вона є адекватною заміною, тому що я наказав безпосередньо від Dell. Ще трохи фону, комп'ютер буде неможливо завантажитися до висновку або заміна материнської плати. Ihave прийнято середнє SDRAM, що не працювала, я tookthe графічною картою, що не працювала, я Unplugged всі периферійні пристрої, миша, клавіатура і т.д., і що не workeither.

Спасибо заранее за будь-яку допомогу ...... розчарування.

Стів
Old 17 листопада 2007, 08:28
Член групи

Може бути, це проблема влади? У такому випадку, вам потрібен новий БП.

HTH
Old 17 листопада 2007, 10:30
Нові члени групи

Як ви можете сказати, якщо воно є сила, проблема? Усі вогні, вентилятор і т.д. Ну це просто буде неможливо завантажитися.
Old 21 листопада 2007, 15:26
Член групи

Ви перевіряли, щоб побачити, якщо на жорсткому диску викликає синій екран?

Може бути, ідея перевірити комп'ютер з одним тільки одне, щоб переконатися.
Old 21 листопада 2007, 17:45
Донор групи

Ви чуєте сигнал, коли машина живиться до?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24 листопада 2007, 12:45
Нові члени групи

Це ідентичні материнській платі?

Якщо не Windows XP не буде правильною завантаження з жорсткого диска. Потрібно завантажитися з компакт-диска і запустити відновлення функції, якщо ви збираєтеся з підтримки початкові налаштування. В іншому випадку краще переформатувати HD.

Ах, та ще одну точку. Якщо ви працюєте в Windows XP OEM версія, яка є те, що ви отримаєте від Dell, то Microsoft не буде повторно активувати XP. Це тому, що на видання ОЕМ Windows XP ліцензію говорить, що встановлення нових материнських плат те саме що новою машиною! яка вимагає від вас покупки іншого випуску XP. Єдиний виняток з OEM XP Тобто якщо ви підходите ідентичних плат. Див сайт Microsoft для одержання більш докладної інформації.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер не завантажується: ( TOA5T Генеральний обладнання чат 3 31 жовтня 2008 04:16
Мій комп'ютер не буде завантажуватися на всіх navnut Генеральний обладнання чат 24 20 вересня 2008 04:01
Не може завантажитися Комп'ютерні morrowj112 Генеральний обладнання чат 9 4 серпня 2008 20:11
Комп'ютер не завантажується steve05 Операційні системи Windows 4 8 січня 2008 12:40
Комп'ютер не буде завантажуватися shramek23 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 14 грудня 2007 17:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.