![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я замінив материнську плату в моєму комп'ютері Dell Dimension E310, і це буде не завантажитися. Вам потрібна допомога з цієї проблеми. Код помилки я отримав незадовго до синього екрану була досліджена і майже все, що я читав сказав замінити материнську плату, яку я зробив. Я припускаю, вона є адекватною заміною, тому що я наказав безпосередньо від Dell. Ще трохи фону, комп'ютер буде неможливо завантажитися до висновку або заміна материнської плати. Ihave прийнято середнє SDRAM, що не працювала, я tookthe графічною картою, що не працювала, я Unplugged всі периферійні пристрої, миша, клавіатура і т.д., і що не workeither. Спасибо заранее за будь-яку допомогу ...... розчарування. Стів |
|
| |||
| |||
| Може бути, це проблема влади? У такому випадку, вам потрібен новий БП. HTH |
|
| |||
| |||
| Як ви можете сказати, якщо воно є сила, проблема? Усі вогні, вентилятор і т.д. Ну це просто буде неможливо завантажитися. |
|
| |||
| |||
| Ви перевіряли, щоб побачити, якщо на жорсткому диску викликає синій екран? Може бути, ідея перевірити комп'ютер з одним тільки одне, щоб переконатися. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви чуєте сигнал, коли машина живиться до?
| |||
| |||
| Це ідентичні материнській платі? Якщо не Windows XP не буде правильною завантаження з жорсткого диска. Потрібно завантажитися з компакт-диска і запустити відновлення функції, якщо ви збираєтеся з підтримки початкові налаштування. В іншому випадку краще переформатувати HD. Ах, та ще одну точку. Якщо ви працюєте в Windows XP OEM версія, яка є те, що ви отримаєте від Dell, то Microsoft не буде повторно активувати XP. Це тому, що на видання ОЕМ Windows XP ліцензію говорить, що встановлення нових материнських плат те саме що новою машиною! яка вимагає від вас покупки іншого випуску XP. Єдиний виняток з OEM XP Тобто якщо ви підходите ідентичних плат. Див сайт Microsoft для одержання більш докладної інформації. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не завантажується: ( | TOA5T | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 04:16 |
| Мій комп'ютер не буде завантажуватися на всіх | navnut | Генеральний обладнання чат | 24 | 20 вересня 2008 04:01 |
| Не може завантажитися Комп'ютерні | morrowj112 | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 серпня 2008 20:11 |
| Комп'ютер не завантажується | steve05 | Операційні системи Windows | 4 | 8 січня 2008 12:40 |
| Комп'ютер не буде завантажуватися | shramek23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 грудня 2007 17:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |