![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
OK I купува Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... върху опаковката Имам го казва тя DDR2 667MHz pc5300, вместо на 5400 .... и компютъра ми казва своето 533mhz не 667MHz ... сега може да те опаковка грешния щеки или има повече технологии. неща за него
..... моя компютър Текстът трябва да е в моя профил благодаря за помощта ... неговите също двойна канала памет
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако тя казва, върху опаковката му нещо по-различно с това, че сте имали подредени, а след това най-вероятно е, че те просто ти изпрати грешен нещо.
Проверете вашите получаване, за да видите какво сте били таксувани за, така че знам за какво основание може да го връща. (Ако сте били таксувани за 5300 модела после ще трябва да кажем, сбъркали един и искате да промените, може да бъдете таксувани особено като го отворите във вашия компютър. Ако сте били таксувани за по-висок модел, който вие получавате didn't можеш да го връща питам за какво сте платили за: D)
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Опитайте се търси в стикери върху RAM щеки себе си, виж какво казват те, те може да са просто пуснати грешния стикер върху опаковката.
|
|||
|
|||
|
стикерите казвам му 667MHz за паметта си Мисля, че трябва да ги изпратим обратно
|
|
|
|||
|
|||
|
Това е, което аз подредени
http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 Това е това, което е в моята памет карта пише 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това в действителност не е толкова голям на сделката все пак. Вие няма да забележите при всички приложения.
PC PC 5300 и 5400, са в основата на едно и също нещо - на по-голям проблем е, че признаването на по-ниска скорост, и дори, че пак няма да се правят твърде много на разликата.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|