![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok i koupil Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... na obalu mám to říká, že je DDR2 667MHz pc5300 místo 5400 .... a počítač říká její 533MHz ne 667MHz ... nyní mohli balení špatné hole nebo jsou tam více tech. věci o něm ..... můj počítač nastavení by měl být v mém profilu díky za pomoc ... jeho i duální kanál paměti |
|
| |||
| |||
| když říká, že na obalu svého něco jiného na co si myslel, že jsi si objednala, pak se s největší pravděpodobností to je to, že právě vás poslal špatně. Zkontrolujte, zda váš příjem vidět, co jste účtuje za, takže víte, na jakém základě se můžete vrátit. (Pokud jste se účtuje za model 5300 pak budete muset prostě říct, že máš špatné jedno a chcete změnit, můžete být účtovány zvlášť pokud jste štěrbinový ji do svého počítače. Pokud jste se účtuje za vyšší model, který vás didnt dostat pak se můžete vrátit ho žádají o to, co jste zaplatili za: D)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste hledat na samolepky na RAM hole samy, viz to, co říkají, že jsou, mohou mít jen dal špatný štítku na obalu.
| |||
| |||
| nálepkami říct své 667MHz na paměťové sama myslím, musím poslat zpět |
|
| |||
| |||
| to je to, co jsem si objednal http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 To je to, co je na mém paměťové karty je napsáno 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to opravdu velký, že o řešení tak. Nebudete oznámení v jakékoli aplikace. PC 5300 a PC 5400 je v podstatě totéž - tím větší problém je Uznávajíce je na nižší rychlost, a dokonce i to, že zase nebude příliš rozdílné.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Koupil nové věci | robina80 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 7. prosince 2008 12:53 |
| Koupil nový ram | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 23. Září 2008 09:00 |
| Otázka asi RAM jsem koupil ... | Primal | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 20. Září 2008 18:22 |
| Koupil jsem nějaké SEO a byl disapointed | Jade | Web Design, hosting & SEO | 18 | 21. října 2006 09:52 |
| Thread Nástroje | |
| |