![]() |
|
| |||
| |||
| ok i αγοράσει ένα Ultra DDR2 667mhz pc5400 (2x1024) ... για το πακέτο έχω λέει DDR2 667mhz pc5300 αντί του 5400 .... και ο υπολογιστής μου λέει τα 533MHz δεν 667mhz ... τώρα θα μπορούσε να τους συσκευασία λάθος μπαστούνια ή υπάρχουν περισσότερες τεχνολογίας. πράγματα γι 'αυτό ..... υπολογιστή μου θα πρέπει να setup στο προφίλ μου ευχαριστίες για τη βοήθεια και τη ... διπλή κανάλι μνήμης |
|
| |||
| |||
| αν λέει στη συσκευασία τους για κάτι διαφορετικό σε ό, τι νομίζατε ότι είχατε παραγγείλει, τότε το πιο πιθανό είναι ότι το μόνο που σας έστειλε το λάθος. Ελέγξτε την παραλαβή για να δείτε τι σας κατηγορήθηκαν για, ώστε να γνωρίζετε τους λόγους που μπορείτε να το επιστρέψετε. (Αν κατηγορήθηκαν για το 5300 μοντέλο, τότε θα πρέπει να σας πω ακριβώς έχεις κάνει λάθος επιλογή και θέλετε να αλλάξετε, σας μπορεί να χρεωθεί ως ιδιαίτερα σε σας αυλακωμένο στον υπολογιστή σας. Αν κατηγορήθηκαν για μεγαλύτερο μοντέλο που σας didn't λαμβάνουν τότε μπορείτε να επιστρέψετε ζητώντας ό, τι καταβλήθηκε για: Α)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοιτάξτε τα αυτοκόλλητα για το RAM μπαστούνια τους, δείτε τι λένε αυτά, που μπορεί να έχουν μόλις τεθεί λάθος αυτοκόλλητο στη συσκευασία.
| |||
| |||
| τα αυτοκόλλητα πω 667mhz για την ίδια τη μνήμη Μάλλον Πρέπει να τους στείλουμε πίσω |
|
| |||
| |||
| αυτό είναι που διέταξε http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 αυτό είναι ό, τι είναι για την κάρτα μνήμης μου λέει 667mhz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι πραγματικά ότι οι μεγάλες αντιμετώπιση των ούτως ή άλλως. Δεν θα παρατηρήσετε σε οποιοδήποτε εφαρμογές. PC PC 5300 και 5400 είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα - το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η αναγνώριση αυτή σε χαμηλότερη ταχύτητα, και ακόμη ότι, και πάλι, δεν θα κάνει πάρα πολύ από τη διαφορά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory | weedan_ash | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2009 17:18 |
| Αγοράστηκαν νέα περίπτωση | robina80 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 12 | 7 Δεκ 2008 12:53 |
| Αγόρασε νέο ram | robina80 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 23η Σεπ 2008 09:00 |
| Ερώτηση σχετικά με μνήμη RAM μόλις αγόρασε ... | Primal | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 20η Σεπ 2008 18:22 |
| Αγόρασα μερικά SEO και ήταν disapointed | Jade | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 21 Οκτ 2006 09:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |